Bewe Hockey vs. Härkäviikon 1,2,3

Bewe
0 0
Read Time:7 Minute, 20 Second

 Sample Image       VS       Sample ImageSample ImageSample Image

 Herätys, huomenta, hyvää päivää ja morjens sanon minä. En tiedä kuka näitä otteluohjelmia järjestää ja minkälaisessa marinadin vaikutuksen alaisena, mutta Bewe on kunnossa joten antaa tulla… Tätä varten on treenattu koko kesä 14 kertaa viikossa kahden kuukauden ajan eli en usko että ainakaan pohkeissa tuntuu.

Tosin pieni erikoisuuskin joukkueesta löytyy. Nimittäin jo juniorivuosina loistanut Ilkka ”et sä mua määrää” Saarinen, jolla ei muuten ole pohjelihaksia laisinkaan, mistä syystä hieman väsymystä oli ajoittain näkyvissä miehen otteissa. Hänet oli muuten tarkoitus varata NHL:n taalajäille, mutta Redwings kuulemma varasi vahingossa jonkun Filppula nimisen kaverin. Tämä siis pelaajan itsensä kertoman mukaan joten onhan sen pakko olla totta.

Bewen ”härkäviikko” jatkui ottelulla Kauniaisten ”ylpeyttä” GrIFK:ta vastaan.

Bewe aloitti totuttuun tyyliin ja siirtyi johtoon reilun kolmen minuutin pelin jälkeen näytöstyyliin syntyneellä osumalla. Osumasta vastasi tehokolmikko Eero ”Melkein Somervuori” Lintuvuori- ”Ilkka ”et sä mua määrää” Saarinen”- Pasi ”Kanki” Kangas. Kolmikko vastasi myös seuraavasta Bewe Hockeyn osumasta erän viimeiselle minuutille. Kun erää oli pelaamatta enää kahdeksan sekuntia sai maalitilinsä auki myös Janne ”volšebnik” Sulento. Lempinimi juontaa juurensa opiskeluajoilta Moskovan sirkustaiteellisesta korkeakoulusta (MSKK) missä hän aikoinaan opiskeli taikuriksi paikallisella oppisopimuskoulutuksella. (volšebnik = taikuri venäjäksi).

Jo ulkomaan vuosien aikana tunnetuksi tuli kaikille myös kaverin suhteellisen pitkä maila, jonka avulla hän pystyy pelaamaan kovaa tiukoissakin paikoissa.
Ensimmäinen erä taputeltiin 3-1 numeroihin eikä sen suurempaa kiekkoiltaa vielä oltu nähty.

Toinen erä vietettiin kokonaisuudessaan vieraiden päädyssä eikä Bewen maalia vartioneelle Ode ”Ode” Paanaselle kertyi ainoastaan neljä torjuntaa. Uskon, että näistäkin puolet on purkukiekkojen pysäytyksiä ja toinen puolikas toimitsijan laskuvirheestä johtuvia torjuntoja. Kaikki kunnia herralle tolppien välissä kuitenkin… Niin selkeää oli kotijoukkueen hallinta toisessa erässä.
Yksi maalikin erässä nähtiin mistä vastasi Nikita ”Nikke” Sergeev rangaistuslaukauksesta. Komea laukaus upposi puikoista sisään jota ennen Nikke oli harhauttanut pelistä pois molemmat puolustajat ja toistakymmentä hyökkääjää.

Toiselle erätauolle mentiin mukavassa 4-1 Bewe Hockeyn johdossa.

Kolmannessa erässä nähtiin lähinnä pelailua ja ottelun lopun odottelua. Itse vietin kyseisen erän hallin salaattibaarissa eli Wotkinin grillin luona. Makkara on muuten aivan helevatan herkullista kun sekaan sotkee kaiken kattavaa thousand island kastiketta…

Pelin jälkeen kuulin huhuja, että GrIFKlta puuttui omien sanojen mukaan neljä tusinaa parhaita pelaajia jonka vuoksi hävisivät… noh, ota ja tiedä. Tämä peli on paketoitu!
Härkäviikon seuraava taisto olikin heti parin päivän kuluttua jolloin petoluolaan saapui Jää-Tiikerit, Mäntsälästä.

Aikamoisessa syväjäässä oli kyseinen porukka koko illan joten joukkueen nimi piti ainakin paikkansa. Miten ottelun rypistäisi hienotunteisesti kasaan? Hmmm… Sanotaan vaikka, että tähän
iltaan mennessä en ole yhtä suurta tasoeroa rautaliigassa nähnyt. Jo ensimmäisestä kiekon pudotuksesta paistoi tasoero todella vahvasti.

Ensimmäinen erä tapulteltiin 3-0 kotijoukkueen hyväksi, toinen 6-0 ja kolmas käytiin pelaamassa 1-0.

Koko ottelu siis Bewen hyväksi 10-0.

Tuntuuhan se hieman hölmöltä, että kotijoukkueen maalivahti pyörittelee räkäpalloja ja tekee hiekkakakkuja sillä aikaa kun toisessa päässä pelataan jääkiekkoa, ainakin jollain osin. Ja voitte kuvitella kuinka vaikeaa on tehdä hiekkakakkuja jääkiekkokaukalossa.

..Ja sitten hieman iloisempiin asioihin. Pelissä nähtiin myös hienoja suorituksia.

Erittäin pirteällä pelipäällä olivat mm. Pasi ”Kakku” Kangas 3+0, Janne”Kinuski” Kinnunen 1+2, Ilkka ”Riiviö” Saarinen 1+3 sekä Eero ”Lintuvuori” Fågelberg 1+3, tehoillaan.
Tarjosin ”Hättrikin” (jalkapallosta tuttu termi laukaistaan aina silloin ilmoille kun joku tekee kolme maalia yhdessä ottelussa) tekijälle Pasille lasillisen Aku Ankka juomaa, kohtelias ja huomaavainen kun olen. Herra oli siinä määrin haltioitunut ja otettu antamastani huomiosta ja limpparista, että päätti repäistä kunnolla ja olla laittamatta pitkiä kalsareita farkkujen alle loppu viikon ajaksi.

Joukkueen manageri Teukka ”Uldis” Ulander myhäili katsomossa tyytyväisyyttään sinapilla kuorrutettujen viiksien takaa. Uskoisin, että sinapin jäljet oli peräisin grillissä höyrystetyn a-luokan makkaran lisukkeena toimineesta sinapinsiemenistä valmistetusta juoksevasta makeahkon väkevästä, keltaisesta aineesta.

Viikon kolmas ja samalla myös viimeinen ennen parin viikon taukoa oli vierasottelu Heinolassa, Tinatuoppien vieraana.

Ottelu lähtikin Bewen kannalta hienosti liikkeelle ja reilun kuuden minuutin taiston jälkeen vierasjoukkue teki sen mitä odoteltiin. Avausmaalin.

Maalintekijänä Niko ”Simasuu” Varjoniemi, joka pitää erikoista ennätystä hallussaan. Hän ei ole tässä sarjassa tehnyt vielä kertaakaan aiemmin ottelun avausmaalia. Tästä ennätyksestä hänet palkitaan luonnollisesti aina yhtä tarpeellisella kangasviirillä, jonka ”Simasuu” voi ripustaa vaikka suihkukaapin sisäseinään tai auton antennista liehumaan riehakkaasti.

Vieraiden 1-0 maalin jälkeen ei erässä juuri kummallisuuksia nähty. Tinatuopit sortuivat loppuerän jäähyilyyn tasaisesti aina erän päättymiseen asti, mutta Bewe ei saanut käytettyä tilaisuuksia hyväkseen.Kaiken kaikkiaan erä oli vieraiden heiniä siitä kertoo myös maalivahtien torjunnat 13-6.

Toiseen erään Bewe Hockey sai loistostartin ja kotijoukkue joutuu rikkomaan heti erän alkuminuuteilla. Jäähyn heinolalaiset kestävät, mutta heti jäähyn jälkeen Bewe iskee ja maalaajana on tuttu mies myös SM-Liigasta. Pasi ”Kanki” Kangas. Kanki tekaisi aikoinaan SM-Liigassa viisi kertaa yli sata pistettä kaudessa jonka tiimoilta hänet palkittiin useana vuonna peräkkäin vuoden parhaana tulokkaana.

Pasin maaliin syöttöpisteet saalistivat Joel ”Jolle” Sallinen sekä ensimmäisen pisteensä vieraiden paidassa Mika ”Kivet (molemmat)” Kivekäs.

Vieraiden 2-0 johtomaalin jälkeen ote siirtyi kotijoukkueelle ja jo kuusi minuuttia myöhemmin kavennus 1-2 oli tosiasia. Samalla Bewen peli sekaantui entisestään. Onneksi summeri kertoi pian toisen erän päättyneeksi ja Vieraat pääsivät tauolle kokoamaan rivejään. Itse kävin VIP Loungessa survaisemassa naamioon pikapikaa tuhdin satsin pyttipannua. En tiedä mitä setti piti sisällään, mutta ei aikaakaan niin oli koko kasetti todella sekaisin…

Kolmas erä meni omalta osalta todella pahasti ohi. Tauolla nautittu ”ruoka” ei oikein sopinut herkälle pakille ja en näin ollen saanut sanelukoneeseen pelin kolmannesta erästä mitään painokelpoista tavaraa… Taululla kuitenkin komeilivat numerot 3-2 Bewen hyväksi. Ei muuta kuin käsi kohti kattoa ja ääntä kohti.

Kopissa pojat olivatkin avanneet jo kuohupullot ja nauttivat voiton tuomasta hyvänolon tunteesta.

Nihkeä peli loppujen lopuksi, mutta viimeisillä hetkillä ratkaisun oli ampunut Olli-Kristian Tukonen.

Tässä lyhykäisyydessään Bewen härkäviikko ja sen mukanaan tuomat täydet pisteet kaikista kolmesta ottelusta.
Lopputuloksena erittäin hieno viikko on takana ja nyt pari viikkoa aikaa levätä ennen Riihimäellä pelattavaa ottelua Nikkareita vastaan.

Over and out!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewellä vielä mahdollisuus runkosarjassa kakkoseksi

Kaukalopalloliigan runkosarjan voitto ratkeaa ensi viikonlopun viimeisellä kierroksella  Porissa. Kärppien vieraaksi saapuu kauden yllättäjä Duo Jämsästä.