Bewellä suora välieräpaikka tiukassa

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 42 Second

Bewen Sami Lindholmin neljästä maalista oli loppujen lopuksi valitettavan vähän apua stadilaisten Jämsän-vierailulla. Duo 96 voitti numeroin 9–8 ja teki kaukalopalloliigan runkosarjan kärkikamppailusta kihelmöivän ennen viimeisiä otteluita.

Porin Kärpät ja Duo ovat nyt tasapistein kärjessä ja Bewe kolmantena kaksi pistettä perässä, kun koko kolmikolla on enää yksi peli runkosarjasta jäljellä. Bewen kannalta on ikävää, että Kärpät ja Duo kohtaavat toisensa Porissa ja varsinaisen peliajan tasapeli veisi molemmat suoraan välieriin. Eipä siis olisi kovin suuri yllätys, jos tilanne olisi Porissa 60 minuutin jälkeen tasan.

Bewe kohtaa kotonaan Rauman UKP:n. Bewe on vähintään kolmas, mutta vain voitto UKP:sta ja Porin-ottelun päättyminen jommankumman voittoon nostaa Bewen kahden parhaan joukkoon ja suoraan välieriin. Jos Bewe jää kolmanneksi, se kohtaa puolivälierissäkin UKP:n. Toinen puolivälieräpari on joka tapauksessa RB-Oulu ja lappeenrannan RB-93.

Bewen ja UKP:n runkosarjan päätösottelu alkaa Helsingin jäähallin harjoitushallissa lauantaina 5. helmikuuta kello 15.45, Kärppien ja Duon kohtaaminen Porissa varttia myöhemmin.

Lindholmilta puhdas hattutemppu…

Duolla oli kotipelissään Beweä vastaan todella vahva alku. Lukemat olivat jo kahden minuutin jälkeen 2–0-johdossa. Sen jälkeen nähtiin vasta kauden toista liigapeliään pelanneen Sami Lindholmin puhdas hattutemppu, ja Bewe siirtyi johtoon. Duon Harri Jalosen tasoituksen myötä toiseen erään lähdettiin tilanteesta 3–3.

Puolustaja Tommi Nikka iski toisen erän viidennellä minuutilla lukemiksi 3–4, mutta se olikin valitettavasti viimeinen kerta, kun Bewe oli johdossa. Duo vastasi keskimmäisen 20-minuuttisen lopuista maaleista, ja kolmanteen erään lähdettiin isäntien johtaessa 6–4.

…ja vielä neljäskin

Lindholm iski iltapäivän neljäntensä, kun kolmatta erää oli pelattu puolitoista minuuttia. Duon Matti Muuriaisniemi palautti eron kahteen maaliin, ennen kuin Bewen Olli Pelkonen ja Jaakko Niemensivu osumillaan parissa minuutissa kuroivat eron umpeen, ja tilanne oli tasan 7–7.

Seuraavat kuusi ja puoli minuuttia pelattiin maaleitta, mutta ajassa 52.29 Harri Kukko (2+1) ja puolitoista minuuttia myöhemmin Henri Jukkara (2+2) onnistuivat yllättämään Bewe-vahti Mikko Joensuun. Tommi Nikka (2+1) kavensi vielä ylivoimalla 9–8:ään, mutta tasoitukseen stadilaisten voimat eivät enää riittäneet.

Joensuulle kirjattiin 28 torjuntaa, Duon Jani Nurmiselle 39.

 

Sample Image

Duon Harri Kukko oli kahdella maalillaan ja yhdellä syötöllään joukkueensa parhaita, kun Bewe kaatui Jämsässä.

 

 Sample Image

Bewen Sami Lindholm iski kauden toisessa liigaottelussaan puolet joukkueensa kahdeksasta maalista.         

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Rauno Jantunen on poissa

Bewen valoisa ja iloinen jaksaja Rauno Jantunen menehtyi 26.01. pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana.Otamme osaa omaisten suruun.  
Sample Image