Bewe suoraan välieriin, Hautajoki pistekunkku

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

Bewe Sportille lohkesi kakkostila ja suora välieräpaikka, kun kaukalopalloliigan kaksi viimeistä runkosarjakoitosta saatiin pelattua. Porin Kärpät voitti runkosarjan kaadettuaan Jämsän Duon 12–6. Bewe nousi maalieron turvin Duon ohi kakkoseksi voitettuaan kotonaan Rauman UKP:n 15–4.

Kärpät ja Bewe pääsivät suoraan välieriin, jotka alkavat lauantaina 26. helmikuuta. Sitä ennen puolivälierissä kohtaavat Duo ja UKP sekä RB-Oulu ja Lappeenrannan RB-93. Kolmella voitolla pääsee neljän parhaan joukkoon. Bewe aloittaa välierät kotonaan ja kohtaa puolivälierävoittajista runkosarjassa paremmin sijoittuneen.

Tahmea startti

Runkosarjan viimeinen peli alkoi Beweltä tahmeasti. Panokseton UKP harasi vastaan ensimmäisen erän. Pistepörssin ykköstilaa jo pitkään hallussaan pitänyt Harri Hautajoki oli sentään vireessä päätöspelissäkin ja tehtaili jo ensimmäisen 20-minuuttisen aikana tehot 1+2. Niiden turvin Bewe lähti toiseen erään 3–2-johdossa.

Vaahtera tahditti irtiottoa

Toisen erän  puolivälin jälkeen raumalaiset putosivat kyydistä. Jonne Vaahtera johti puolestaan Bewen irtiottoa. Hän kirjautti ottelun kaikki neljä (2+2) tehopistettään keskimmäisellä 20-minuuttisella, jonka kotijoukkue voitti 5–1. Kolmas erä merkittiin isännille 7–1. Hautajoki teki päätöserässä kaksi maalia ja syötti kaksi. Hänen yhteissaldonsa UKP:ta vastaan oli 3+4. Hautajoen runkosarjasaldo oli kokonaisuudessaan 56 (24+32) pistettä, millä irtosi pistekuninkuus kuuden pisteen erolla Kärppien Mikko Peltoseen (35+15=50). Peltonen oli maalikunkku. Bewe miehitti pistepörssin sijat kolme ja neljä. Olli Pelkonen (26+24=50) oli kolmas, Niko Hermunen (19+22=41) neljäs.

Lindholmilla hyvä keskiarvo

Sami Lindholm pelasi vain Bewen kolme viimeistä runkosarjaottelua, mutta ehti kerätä tililleen yhdeksän osumaa. Raumalaisia hän rankaisi neljästi. Suuri ansio UKP:n laihaan saaliiseen runkosarjan päätöspelissä oli Bewen mainiolla maalivahdilla, 39 kertaa torjuneella Mikko Joensuulla.    

 

Sample Image

Bewen Harri Hautajoki voitti runkosarjan pistekuninkuuden. Tässä Hautajoki jättää UKP:n Pasi Tuomisen kakkoseksi runkosarjan päätösottelussa.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Tule kannustamaan Bewe kohti Suomi-sarjan karsintoja

 Tiistaina 15.02. klo 19.30, Sport Hampuris Arena Bewe Hockey – LT Kings, Espoo Liput 5 eur. Tervetuloa!