Bewe Hockey vs. LT Kings

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 4 Second

  Sample Image    VS.         Sample Image

Hellurei ja hellät tunteet kaikille teille Bewen verenhimoiset ja Männeniltä tuoksuvat tytöt, pojat ja kaikki enemmän tai vähemmän siltä väliltä olevat kannattajat.

Viime ottelusta kirvelevän tappion niskaan saanut Bewe Hockey oli viettänyt viikkonsa harjoitellen jälleen iloseen tapaan ja joukkue selvästi heräsi tappion myötä taisteluun sarjan voitosta. Etu on edelleen joukkueella, mutta viime ottelu kaltaisiin virheisiin ei ole enää varaa.

 Sample Image                                              Sample Image

 

Ennen ottelua vieraiden joukkueessa oli jo luovutettu käytännössä tämä peli ja siltä ottelun ensi minuutit myös näyttivät. Ajassa 0.50 pelikello pysähtyi kotijoukkueen ensimmäisen maalin merkiksi.

Toiseen maaliin kuluikin kymmenisen minuuttia ja tekijänä tällä kertaa edellisen maalin syöttäjä pistenikkari Ilkka ”Rakkauden monitoimikone” Saarinen. Syöttöpiste Samuli ”Setä-Samuli” Mykkäselle. Samulilla on välillä hieman erikoisia kommentteja aitiossa ollessaan. Kentälle saattaa usein kuulua ”PUSH HIM, PUSH HIM GOOD” huutoja… Tämä on herättänyt paljon hämmennystä vaikkakin Bewe on suvaitsevainen seura ja antaa kaikkien kukkien kukkia.

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen hallintaa, mutta pelillisesti ei ihmeempiä urotekoja ollut havaittavissa.

Toisessa erässä Bewe jatkoi ottelun hallintaa ja oli vain ajan kysymys milloin ottelu repeää ja kotijoukkue karkaa omille teilleen, mutta jälleen koitti musta hetki kotijoukkueelle jonka aikana LT Kings mätti kolme maalia jäätyneen Bewen maaliin ja yht´äkkiä yllätystilanne oli valmis ja kotijoukkue tappioasemassa.

Tästä kertoo mitä kiekkoilussa painotetaan, peli kestää 60 minuuttia ja jokainen minuutti on pelattava. Tosin eipä se taida olla mahdollistakaan, että jättäisi jonkun minuutin välistä pelaamatta.

Herätys oli onneksi sinisissä pelaavalle kotkalogon alla pelaavalle ryhmälle nopea ja oikeastaan koko ottelun käännekohdaksi muodostui Kingsin pelaajan ottama jäähy heti johtoaseman saavuttamisen jälkeen.

Tällä YV:llä Bewe rankaisi välittömästi ja nousukiito alkoi eikä vieraat tähän kyenneet vastaamaan. Kolme maalia reiluun viiteen minuuttiin ja vastustajan vaihtopenkiltä kuului NAPS!!! Selkäranka pamahti ja vieraiden pelaajien itseluottamus oli viety.

Bewen maalintekijöinä toisen erän loppupuolella kunnostautuivat jälleen kertaallen Ilkka Saarinen sekä tuplaosumat minuutin sisään nakuttanut Eero ”Titta på tv. Nej tack, det svider ”

Lintuvuori. Eeron juuret juontavat juurensa aina kauas virolaiseen historiaan ja sukuun nimeltä Lindmägi. Karjasukuna myöhemmin tunnettu perhe muutti aikoinaan Ruotsin puolelle ja

sukunimi vaihtui ajansaatossa Fågelbergiksi. Vasta viimeisen tuhannen vuoden aikana ”Lintuvuoren” suku on tullut osaksi suomalaista yhteiskuntaa jokseenkin vielä paljolti

maahanmuuttotausta vaivaa normaalia arkea. (Sukututkimusaineiston lähde: Sukupuu tutkimus BLLSHT Oy)
Molempi parempi, joka tapauksessa toinen erä on pelattu ja Bewe jatkaa kahden maalin karussa. Erätauon aikan törmäsin liukasliikkeiseen joukkueenjohtaja Pasi ”left right good night” Tammiseen joka oli kasvattanut tuuhean kolmen ja puolen partakarvan mittaisen pleioffparran. Itse oman peliuran aikana Pasi hoiti otteluihin lämmittelyn lämimällä kiekkoja pukukopin seinään ja huutelemalla lujalla äänellä kirosanoja julkisilla paikoilla…

Huumaavan omaisen jutustelutuokion jälkeen pääsin itsekin VIP aitioon seuraamaan ottelun kolmannen erän kulkua ja siinä tapahtumia riitti…

Bewe voitti erän peräti 7-1 ja maalintekijöinä: Niko Varjoniemi, Eero Lintuvuori (2), Mika Kivekäs (2), Samuli Mykkänen ja Ari Katavisto.

Loppunumerot 12-4 kertoo pähkinänkuoressa ottelun voittajan.

Bewe esitti kaiken kaikkiaan erittäin iloista peliä kautta linjan yhtä kymmenen minuutin nukahdusta lukuun ottamatta. Joukkueessa on tällä hetkellä todella hyvä draivi päällä ja uusia jalkakikkoja luvassa lukuisia…

Bewe kohtaa viikonloppuna PePon Lappeerannassa joten siihen on kova keskittyminen alkanut välittömästi Kings ottelun päätyttyä.

Kuulemme taas lisää heti viikonlopun jälkeen kuinka itärajalla käydyssä ottelussa kävi.
Gyyveri.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kohti Suomi-Sarjaa

Ke 23.02. klo 19.30 BEWE – Karhu-Kissat Sport Hampuris Areenalla Liput 5 € Tervetuloa