Välierät käyntiin tulevana viikonloppuna

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Runkosarjan voittaja Porin Kärpät saa toivomansa vastustajan, kukkarollekin sopivan UKP:n naapurikaupungista Raumalta. UKP näytti välierissä kyntensä ennakkoon vahvempaa Duoa vastaan vääntämällä jatkoajalla voiton ja varmistaen näin neljännessä ottelussa välieräpaikan. Näin UKP:llä on nyt oiva mahdollisuus pitkällä liigaurallaan mitaliin. Vastassa on kuitenkin yksi 2000-luvun menestynemmistä joukkeista, nimittäin Kärpät, jotka ovat tottuneet menestymään. Numeroiden valossa toisessakin puolivälierässä käytiin Oulun ja Lappeenrannan välillä tulisia kamppailuja. Lappeenranta kuitenkin 3-0 otteluvoiton välieriin, jossa vastaan tulee tälläkin kaudella runkosarjassa kahdesti RB-93:lle hävinneet helsinkiläiset. Tämä ei todistane vielä mitään, sillä viime kaudellakin RB-93 voitti molemmat runkosarjan kamppailut, mutta sitten oli taipuminen 3-0 väliserissä Suomen Mestaruuteen asti menneelle Bewelle. Kautta-aikain Bewe ja Lappeenranta ovat kohdanneet 32 kertaa, joista Bewe on voittanut 20 kertaa, maalieron ollessa 313-246. La 26.02. klo 14.15 Kärpät – UKP 19.00 Bewe – RB-93

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Hiihtolomaviikolla tapahtuu

        Lätkää                   Ke 23.02. klo 19.30 Bewe – Karhu-Kissat       I välierä Kaukis     La 26.02. klo 19.00 Bewe – RB-93, Lappeenranta                               Tervetuloa Sport […]
Sample Image