Bewe kuittasi komeasti

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

Bewe Sport tasoitti kaukalopalloliigan välierien otteluvoitot 1–1:een rökittämällä RB-93:n Lappeenrannassa selvin 6–12-lukemin.

Bewe joutui matkustamaan Lappeenrantaan suppealla kokoonpanolla, sillä ensimmäisen välieräpelin kokoonpanosta sekä puolustaja Tommi Nikka että hyökkääjä Olli Pelkonen eivät olleet vajaassa vuorokaudessa ehtineet toipua kolhuistaan pelikuntoisiksi. Mutta laatu korvasi vieraspelissä määrän, kun hyökkääjät Sami Lindholm (4+2), Harri Hautajoki (4+2), Jonne Vaahtera (2+2), Jaakko Niemensivu (2+1) ja Niko Hermunen (0+3) tehoilivat RB-93:n kumoon.

Kunto kesti
Kotonaan Bewe hukkasi kolmen maalin johdon, mutta toisessa välierässä vastustaja ei päässyt missään vaiheessa edes rinnalle sen jälkeen, kun Niemensivu ja Lindholm olivat vajaassa neljässä minuutissa vieneet stadilaiset 2–0-johtoon. Ensimmäiselle erätauolle poistuttiin Bewen 3–1-johdossa. Toisen erän Bewe vei 4–2 Lindholmin kirjautettua jo ennen pelin puoliväliä toisen ja kolmannen osumansa. Päätöserän alussa RB-93 kavensi kahdella minuutin sisään syntyneellä maalillaan lukemiin 5–7, mutta tällä kertaa Bewen kunto kesti. Hautajoki käynnisti iltapäivän kolmannella osumallaan vierasjoukkueen viimeisen irtioton, johon isännät eivät pystyneet lainkaan vastaamaan.

Kärpät taas terävämpi jatkoerässä
Toisen välieräparin toisessa kohtaamisessa mentiin taas jatkoerään. Siinä Porin Kärpät oli toistamiseen Rauman UKP:ta terävämpi. Näin porilaiset ovat enää voiton päässä finaalipaikasta. Bewe ja RB-93 sen sijaan kohtaavat vielä ainakin kahdesti, lauantaina 5. maaliskuusta Helsingissä ja sunnuntaina 6. maaliskuuta Lappeenrannassa.

Sample Image

Kuusi (4+2) tehopistettä kerännyt Sami Lindholm oli pääosassa Lappeenrannassa Bewen kuitattua välieräavauksen tappionsa. Lindholm osumista kolmas jäi ottelun voittomaaliksi.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Arvaa 3. välieräottelun Bewe - RB-93 avausmaalin syntyaika - palkintona Tacklan kaukismaila

Kilpailu Helsingin Kaukalopallon sivuilla: www.kaukalopallo.fi