Bewe Hockey II-divisioonan voittaja

Bewe
0 0
Read Time:43 Second

Bewe varmisti viime lauantaina Mätsälässä II-divisioonan etelä-lohkon voiton. Bewe jatkaa lohkovoittajana Länsi-lohkon ykköstä vastaan paras kolmesta systeemillä. Bewe aloittaa ottelusarjan  ke 16.3. klo 19.00 Sport Hampuris Areenalla .Sarja jatkuu lauantaina länsirannikolla ja tarvittaessa vielä sunnuntaina Helsingissä. Bewellä on vielä jäljellä kaksi runkosarjan ottelua torstaina 10.3. klo 18.30 Kauniaisissa GrIFK:ta vastaan. Granin on voitettava ottelu mikäli he meinaavat säilyttää mahdollisuuden säilyä II-divisioonassa. Sunnuntaina klo 16.00 alkavaan otteluun Sport Hampuris Areenalle saapuu Nikkarit Riihimäeltä.  Nikkarit murskasi viime lauantaina Titaanit Peltosaaren Areenalla ja näin Titaanit menettivät mahdollisuuden nousukarsintoihin.

Nähdään Sport Hampuris Areenalla

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Tämän viikon ottelut

Lätkää ke 16.3. klo 19.00 ristiinkarsintaottelu Etelä-lohkon 1. Bewe – Länsirannikon 1. KaKiPo.Tule kannustamaan Bewe kohti Suomi-sarjaa. Kahdella voitolla jatkoon. Kaukista la 19.3. klo 19.00 pronssiottelu Bewe – UKP. Tule toteamaan jatkuuko Bewen 16 vuotta kestänyt mitaliputki, 9 kultaa, 6 hopeaa ja pronssi? Molemmat matsit Sport Hampuris Areenalla Liput 5 […]