Pohjois-Haaga ykkönen Helsingissä

Bewe
0 0
Read Time:32 Second

Helsingin koulupeleissä tuttu voittaja, mukaan mahtui myös yllättäjiä. Pohjois-Haagan yläasteen 9. luokka oli omaa luokkaansa 24 joukkueen sarjassa ja on näin varteenotettava mestariehdokas myös ensi viikolla 7.4. käytävissä SM-kisoissa. Pohjois-Haagan joukkueessa pelasivat: Hampus Hytti, Roni Järvi, Niko Kivelä, Robin Naapila, Miikka Virta, Timi Lahtinen, Kasperi Ojantakanen, Panu Meho, Dani Elgbackka, Niklas Andersson, Panu Mieto, Valteri Lämström ja valmentajana Saku Martikainen. Kakkospytty meni Hämeenkylälle ennen kauden yllättäjäjoukkue Porolahtea. Myös Porolahti ja Hämeenkylä osallistuvat SM-turnaukseen. Tällä kaudella pelattiin uutuutena ns. jumbofinaalit, johon osallistui kaikki lohkojen viimeisiksi jääneet. Loppuhuipennuksessa Käpylä oli ykkönen, toiseksi tuli Botby ja kolmanneksi Pukinmäki.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE 55 palasi mitalikantaan senioreiden sm-turnauksessa

BEWE 55 noukki sm-pronssia 3. – 4.4.11 Helsingin Myllypurossa järjestetyissä kaukalopallon senioreiden sm-turnauksessa    
Sample Image