Bewe ja Hamarin Elo yhdistävät voimansa

Bewe
0 0
Read Time:20 Second

Kaukalopalloliigan kutistuessa Bewe ja porvoolainen Hamarin Elo laittavat liigajoukkueen osalta hynttyyt yhteen. Porvoossa kotiottelunsa pelaava joukkue tulee kantamaan nimeä Hamarin Elo & Bewe. Viime kauden jälkeen liigan jättivät rahahuolien takia Porin Kärpät, raumalainen UKP ja pelaajapulaa kärsivä Pallo&Boys Seinäjoelta. Nyt liigassa porvoolaisten lisäksi pelaavat RB-93 Lappeenrannasta, RB Oulu, Duo Jämsästä ja muutaman vuoden jälkeen parrasvaloihin paluun tehnyt EPa Varkaudesta. Lokakuun puolivälissä käynnistyvässä liigassa alkaa 22. kausi.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe kohti Mestistä

VESA SURENKIN VALMENTAA BEWEÄ