MAALITYKKI KIVISTÖ BEWEEN!

Bewe

Hyökkääjäpelaaja, todellinen maalitykki, 27-vuotias Esa Kivistö pelaa Bewen paidassa kaudella 2011-12. Kivistön uralla otteluita on kertynyt SM-liigassa Jokereiden riveissä ja Mestis on tullut tutuksi Vantaalla ja Heinolassa. Viimeiset kaksi kautta Kivistö on pelannut Mestikseen tavoitelleessa HC Keskiuusimassa Keravalla.

 Sample Image

Next Post

TONI HÄPPÖLÄ JATKAA PELAAJURAANSA BEWESSÄ

  Selkäongelmien kanssa painiskellut 30-vuotias Toni Häppölä tekee pitkän sairaslomansa jälkeen paluun kaukaloon helsinkiläisen Bewen sinisessä nutussa jääkiekon II divisioonassa. Toni Häppölän kasvattajaseura on hallitseva Suomen mestari Helsingin IFK, jossa liigaura alkoi kaudella 2000-01 ja jatkui kevääseen 2006. Kapteenina Häppölä toimi HIFK:ssa kaudella 2002-03. Helsingistä matka jatkui länsirannikolle patapaitaan. Ässissä Häppölä pelasi kahden kauden ajan 2006-08. Kevätkaudella […]