MAALITYKKI KIVISTÖ BEWEEN!

Bewe
0 0
Read Time:16 Second

Hyökkääjäpelaaja, todellinen maalitykki, 27-vuotias Esa Kivistö pelaa Bewen paidassa kaudella 2011-12. Kivistön uralla otteluita on kertynyt SM-liigassa Jokereiden riveissä ja Mestis on tullut tutuksi Vantaalla ja Heinolassa. Viimeiset kaksi kautta Kivistö on pelannut Mestikseen tavoitelleessa HC Keskiuusimassa Keravalla.

 Sample Image

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

TONI HÄPPÖLÄ JATKAA PELAAJURAANSA BEWESSÄ

  Selkäongelmien kanssa painiskellut 30-vuotias Toni Häppölä tekee pitkän sairaslomansa jälkeen paluun kaukaloon helsinkiläisen Bewen sinisessä nutussa jääkiekon II divisioonassa. Toni Häppölän kasvattajaseura on hallitseva Suomen mestari Helsingin IFK, jossa liigaura alkoi kaudella 2000-01 ja jatkui kevääseen 2006. Kapteenina Häppölä toimi HIFK:ssa kaudella 2002-03. Helsingistä matka jatkui länsirannikolle patapaitaan. Ässissä Häppölä pelasi kahden kauden ajan 2006-08. Kevätkaudella […]