Bewe päihitti Nikkarit

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Bewe palasi tuloksellisesti kehnon Karhu-Kissat -koitoksen jälkeen voittojen tielle kaatamalla kotonaan Nikkarit. Bewen kanssa tasapisteissä olleet riihimäkeläiset taipuivat numeroin 6-1. Voitollaan Bewe nousi II divisioonan etelälohkon kolmannelle tilalle. Kotkan Titaanit porskuttaa kärjessä valitettavan vakuuttavasti.


©Jonne Vaahtera

Bewe vei peliä alusta asti, eikä ote tällä kertaa kirvonnut käsistä missään vaiheessa.

– Olihan tämä ihan erilaista. Karhu-Kissojakin vastaan eka erä oli hyvä, mutta nyt oli koko peli ihan ok, kiteytti Bewen parhaana palkittu puolustaja Jan Hagelberg.

Hän kiitteli edellispäivän harjoitusta:

– Auttoi paljon, että oli treeni alla. Jaloissa oli irtonainen olo.

Hagelbergkin osui

Bewen avausminuuttienkin hallinnasta huolimatta ensimmäinen maali nähtiin vasta 16. peliminuutilla. Roopertti Martikainen ohjasi ylivoimalla kanadalaispakki Stefan Wonforin siniviivalaukauksen sisään. Esa Kivistökin sai syöttöpisteen.

Bewe osui ylivoimalla myös toisen erän kolmannella minuutilla. Jan Hagelberg iski ensimmäisen kakkosdivariosumansa Kivistön ja Riku Rahikaisen esityöstä.

– Olihan sitä ensimmäistä maalia jo odotettukin. Muutama paikkakin on ollut, Hagelberg totesi.

– No, minulle riittää yksi maali kauteen. Jatkossa voin keskittyä syöttelemiseen, hän naureskeli.


©Jonne Vaahtera

Kaksi alivoimamaalia

Bewe intoutui mässäilemään erikoistilanneosumilla. Kivistö teki alivoimalla 3-0-numerot Wonforin istuessa kaksiminuuttistaan. Olli-Valtteri Laaksonen muotoili ylivoimalla toisen erän jälkeisiksi lukemiksi 4-0. Hagelberg otti erän lopussa väkivaltaisuudesta kaksiminuuttisen, jota jäi päätöserään jäljelle 1.35. Ennen sen päättymistä Bewe-kapteeni Janne Sulento niittasi isännät viiden maalin karkumatkalle. Bewen maalilla 29 kertaa torjuneen Joni Hallikaisen nolla särkyi harmittavasti ajassa 42.35, kun Nikkarien Timo Nieminen onnistui. Sen jälkeen molemmat joukkueet keskittyivät lähinnä jäähyilemiseen. Enempää erikoistilannemaaleja ei kuitenkaan nähty. Sen sijaan Kivistö sinetöi viimeisellä minuutilla loppunumerot tasakentällisin.

Häntäpää vielä vastassa

Kivistö (2+2) oli Bewen tehokkain. Kahteen pistemerkintään ylsivät Martikainen (1+1), Hagelberg (1+1), Sulento (1+1), Rahikainen (0+2) ja Wonfor (0+2).

Bewellä on II divisioonan alkusarjassa vielä kolme peliä. Jäljellä olevat vastustajat ovat miehittäneet sarjataulukon häntäpään. Lauantaina 29.10. Bewe kohtaa Järvenpäässä Haukat ja sunnuntaina 30.10. Helsingin harjoitushallissa Viikingit, joka isännöi. Alkusarja päättyy Bewen osalta lauantaina 5.11. klo 18.30 pelattavaan kotiotteluun, jossa vastustajana on Nummelan Palloseura.

Lisää kuvia ottelusta:
http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%E4%E4kiekko/Bewe+Sport-+Nikkarit/

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe legendat Lahteen

Bewe Legendat matkaavat Loppiaisena 6.1. Lahdessa järjestettävään yleisötapahtumaan ja kohtaa siellä Lahden vastaavan yhdistelmän.