Bewellä maalijuhlat Järvenpäässä

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Bewe otti kauden toistaiseksi suurimman voittonsa jääkiekon II divisioonassa, kun Haukat kukistui kotonaan Järvenpäässä 1–13. Eränumerot olivat 0–2, 0–5, 1–6. Bewen maalilla Joni Hallikainen joutui sentään torjumaan 39 kertaa, joten aivan yksipuolinen ei peli murskanumeroista huolimatta ollut. Toisessa erässä ”Bonalle” kirjattiin peräti 22 torjuntaa.
Ked Iamsa-Ard (3+1) sai kypärätempun täyteen jo kahden ensimmäisen erän aikana. Edellisessä ottelussa kauden maalitilinsä avannut puolustaja Jan Hagelberg viimeisteli nyt niin ikään kolmesti (3+2), vaikka mainostikin tuon Nikkarit-ottelun jälkeen, että hänelle riittää yksi maali kauteen.
Syöttökoneena Järvenpäässä kunnostautui Janne Sulento (0+5). Muita tehomiehiä olivat Esa Kivistö (2+3), Riku Varjoniemi (2+2), Riku Rahikainen (1+3) ja Roopertti Martikainen (1+2).

Bewellä on II divisioonan alkusarjassa enää kaksi peliä. Keskiviikkona 2.11. kello 20.20 alkaen Bewe pelaa Vuosaaren uudenkarheassa jäähallissa Viikinkien vieraana. Alkusarja päättyy Bewen osalta lauantaina 5.11. klo 18.30 pelattavaan kotiotteluun, jossa vastustajana on Nummelan Palloseura.

0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %

Bewe otti kauden toistaiseksi suurimman voittonsa jääkiekon II divisioonassa, kun Haukat kukistui kotonaan Järvenpäässä 1-13. Eränumerot olivat 0-2, 0-5, 1-6. Bewen maalilla Joni Hallikainen joutui sentään torjumaan 39 kertaa, joten aivan yksipuolinen ei peli murskanumeroista huolimatta ollut. Toisessa erässä ”Bonalle” kirjattiin peräti 22 torjuntaa. Ked Iamsa-Ard (3+1) sai kypärätempun täyteen […]