Bewe aloitti jatkosarjan vierasvoitolla

Bewe
0 0
Read Time:53 Second

Bewe Hockey otti kaiken kaikkiaan viidennen peräkkäisen voittonsa jääkiekon II divisioonassa, kun PEPO HC kukistui jatkosarjan avausottelussa Lappeenrannassa numeroin 3–7. Erälukemat olivat 0–1, 1–3, 2–3. Eero Lintuvuori oli beweläisistä ainoa kahden maalin isä. Muista helsinkiläisosumista vastasivat ensimmäisen erän ainoa onnistuja Riku Rahikainen, ylivoimalla Jussi Kuikka, 1–4-voittomaalin tehnyt Esa Kivistö, alivoimalla osunut Jan Hagelberg sekä siirretyn rangaistuksen aikana viimeistellyt Roopertti Martikainen. Sekä Kivistö että Martikainen kahmivat myös kolme syöttöpistettä. Kaksi tehomerkintää maalisyötöistään kirjauttivat Rahikainen, Pasi Kangas ja Janne Sulento. Bewen maalilla Joni Hallikainen torjui 24 kertaa, PEPOn maalivahti Sami Kirvesniemi omalla pömpelillään 19.

Bewen peliohjelma jatkuu lauantaina 26. marraskuuta vierasottelulla Kellokosken Alkua vastaan. Seuraava kotipeli on torstaina 1. joulukuuta kello 19. Silloin Helsingissä vierailee Järvenpään Haukat.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Puolustajat tehomiehinä Kellokoskella

Kokeneet puolustajat Patrik Lostedt ja Jan Hagelberg olivat pääosissa, kun Bewe jatkoi voittosarjaansa jääkiekon II divisioonan etelälohkon jatkosarjassa. Lostedtin ja Hagelbergin tuplien siivittämänä Bewe nitisti Kellokosken Alun vieraissa numeroin 5-7.