Bewe Hockey sarjakärjessä joulutauolle

0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Esa Kivistö oli vuorostaan tehomiehenä, kun Bewe selvitti voitokkaasti jääkiekon II divisioonan etelälohkon jatkosarjan vieraspelinsä Nummelassa. Paikallinen palloseura antautui numeroin 2-4. Kivistö teki helsinkiläisten kolmannen ja neljännen maalin.

Bewen viimeinen osuma syntyi tyhjään NuPS-pömpeliin isäntien yritettyä tasoitusta ilman maalivahtia. Kenttäpelaajien määrä oli silti tasalukuinen NuPS:n Risto-Matti Sonnin istuessa kaksiminuuttista huitomisesta. Tuo Bewen voittosinetti syntyi ajassa 59.48. Kaksi minuuttia aiemmin NuPS:n Andreas Henricson oli kaventanut tasavajaalla 2-3:een.

Maalinteon ottelussa aloitti Bewen Ked Iamsa-Ard 61 pelisekunnin jälkeen. Ensimmäisessä erässä ei enempää maaleja nähty, eikä toisessa erässäkään kuin yksi: Niilo Lindbohm tasoitti tilanteeksi 1-1. Ennen päätöserän puoliväliä Bewe hyödynsi kaksi ylivoimatilannettaan. Ensin onnistui Matias Huikari, sitten Kivistö.

Tasaisesta ottelusta kertoo lopputuloksen lisäksi myös maalivahtien torjuntatilasto. NuPS:n Toni Sundberg 37, Bewen Kasimir Kaskisuo 34. Kaskisuolle kirjattiin myös syöttöpiste Bewen viimeisestä osumasta.

Bewellä on nyt sarjapeleissä runsaan kahden viikon mittainen joulutauko. Se johtaa jatkosarjaa voitettuaan seitsemästä pelaamastaan ottelusta kuusi. Toisena, kolme pistettä Bewen perässä, on Bewelle ainoan tappion aiheuttanut Riihimäen Nikkarit.

Bewen osalta sarjapelit jatkuvat tiistaina 3. tammikuuta kello 19.30 kotiottelulla Viikinkejä vastaan. Mutta jo keskiviikkona 28. joulukuuta kello 19.30 Bewe pelaa kotihallissaan hyväntekeväisyysottelun HIFK:n A-nuorten joukkuetta vastaan.

(Teksti: Matti Hannula)