Pajulahti oli Bewelle paha paikka

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Bewe kärsi kolmannen tappionsa jääkiekon II divisioonan etelälohkon jatkosarjassa, kun Nastolan Kiekko oli 4–2-numeroin parempi kotikaukalossaan Pajulahdessa.

Bewe on yhä sarjan kärjessä, nyt tasapisteissä Riihimäen Nikkareiden kanssa. Kummallakin on yksi peli pelaamatta. Bewellä on selkeästi parempi maalisuhde, joten vierasvoitto lauantaina 4.2. Kauniaisissa GrIFK:sta riittänee Bewelle paalupaikkaan kahdeksan parhaan joukkueen jatkaessa kautta yksinkertaisella sarjalla. Kolmantena oleva Karhu-Kissat on neljä pistettä kärkikaksikkoa perässä, mutta sillä on kaksi peliä pelaamatta. Niinpä Karhu-Kissoillakin on vielä mahdollisuudet ykköstilaan, mikäli sekä Bewe että Nikkarit kompuroivat päätöspelissään ja Karhu-Kissat voittaa molemmat ottelunsa.

Bewe johti NasKia vastaan runsaan kymmenen minuutin pelin jälkeen 2–1 Eero Lintuvuoren ja Aki Selinin viimeisteltyä vieraille. Toisen erän puolivälin jälkeen Olli-Valtteri Laaksosen tuplakakkonen (huitomisesta ja poikittaisesta mailasta) kostautui. NasKi teki kaksi ylivoimaosumaa ja siirtyi 3–2-johtoon.  Bewe pelasi ottelun viimeiset 50 minuuttia osumitta. NasKin Jarno Heino, joka oli jo vastannut 2–2-tasoituksesta, niittasi loppulukemat tyhjiin 53 sekuntia ennen ottelun päätössummeria.

Bewelle vihellettiin peräti 11 kaksiminuuttista sekä kaksi käytöskymppiä (Riku Rahikainen ja Ilkka Saarinen). NasKi selvisi viidellä kahden minuutin jäähyrangaistuksella. Maalivahtien torjunnat jakaantuivat jäähyjä tasaisemmin: NasKin Juuso Repo 33, Bewen Wilhelm Petas 35.   

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe vs ValKi ja kuvaesitys

http://vimeo.com/35778046