BEWE SIVUILLA KÄVIJÄMÄÄRÄENNÄTYS

Bewe
0 0
Read Time:45 Second

Viime elokuun alussa Beween liittyneen Toni Häppölän ansiosta sivuilla oli sopimuksen julkaisupäivänä ennätysmäärä 1358 kävijää. Toinen Toni eli Mäkiaho pani vieläkin paremmaksi ja nyt uusi ennätys on 1453.

Jos Häppölä toi mediamylläkän, niin tässäkin “Mäkkäri” meni edelle, sillä hänen siirtonsa noteerasi ensimmäisenä Jatkoaika, sitten Ylen urheilu-uutiset, Ylen teksti-tv, Iltalehti, Iltasanomat, Hesari, Helsingin Uutiset, MTV:n urheilu-uutiset, Mestiksen sivut, Plaza, Sportti.com, Kärppien fanisivut ja lukematon määrä eri seurojen ja yhteisöjen nettisivuja. Mäkkärin siirron noteerasi myös iso määrä printtimediaa.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Mäkiaho näytti heti kyntensä

Toni Mäkiahon Bewe-debyytti tuotti neljä (1+3) tehopistettä.   Bewe voitti jääkiekon II divisioonan etelälohkon jatkosarjan viimeisessä ottelussaan vieraskentällä GrIFK:n 5-1 ja varmisti paalupaikan seuraavaan sarjavaiheeseen. Tuore hankinta Toni Mäkiaho antoi heti ensimmäisessä esiintymisessään Bewen riveissä viitteitä siitä, että hänestä tulee olemaan kevään mittaan paljon iloa.