Bewe aloitti ylemmän jatkosarjan voitolla

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

Toni Mäkiaho jatkoi vakuuttavaa pistetehtailuaan, kun Bewe aloitti ylemmän jatkosarjan urakkansa jääkiekon II divisioonan etelälohkossa. Kellokosken Alku kaatui Helsingissä numeroin 9-4. ”Mäkkäri” oli mukana viidessä (2+3) isäntien osumassa.

Bewe oli jo pelin puolivälissä karannut 6-0-johtoon, ja niistä maaleista viimeisin oli koko ottelun upein, kun Mäkiaho ohjasi läheltä ylänurkkaan pelattuaan ensin hienosti yhteen Riku Rahikaisen kanssa. KelA-vahti Mika Hakola sai siinä vaiheessa tarpeekseen, ja hänen tilalleen tolppien väliin tuli Mikko Heiskanen.

Heiskanen pitikin nollan aina kolmannen erän toiselle minuutille asti, jolloin Ilkka Saarinen teki Bewen seitsemännen maalin. Mutta Mäkiahon ja Saarisen osumien välissä, toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla, KelA oli peräti kolmesti ehtinyt upottaa kiekon ohi toista otteluaan Bewen veräjällä pelanneen Juuso Hyypän. Varsinainen peikko Bewelle oli Niko Harju, joka teki vierasjoukkueen neljästä maalista kolme: ensimmäisen, toisen ja neljännen. 

Puolustajat pyssyttelivät

Bewen puolustajista peräti neljä pääsi mainioilla kaukolaukauksillaan maalien makuun: Jussi Kuikka (1-0), Janne Tolvanen (2-0), Jan Roos (5-0) ja Timo Ahonen (8-4).  Mäkiahon ja Saarisen lisäksi Bewen muut hyökkääjämaalarit olivat Roopertti Martikainen (1+2) ja Jaakko Niemensivu (1+1).   

Mäkiaho oli kirjauttanut ensimmäisessä Bewe-pelissään, edellisen sarjavaiheen päätösottelussa GrIFK:ta vastaan tehot 1+3. Nyt hän pani vielä pykälän paremmaksi, vaikka vastus oli kovempaa sorttia.

– Kauniaisten-peli nyt oli mitä oli; joutui vähän katselemaan ympärilleen ja ottamaan varovasti, ettei tule telottua ketään, Mäkiaho naureskeli.

– Tämä peli oli jo vähän normaalimpaa, vaikka aika hakemista toki kuitenkin. Onneksi saimme sovittua pari perusjuttua. Se helpottaa huomattavasti pelaamista, hän selvitti.

– Ja onhan se kiva, että tulee onnistumisia. Muutamat treenit ja pelit kun vielä pääsee vetämään, niin se yhä paranee siitä, Mäkiaho uskoo.

– Toivottavasti pystyn tartuttamaan fiilistä ja asennetta muihinkin. Kun taso treeneissä nousee, se heijastuu peleihinkin. 

Pättiniemi kuukauden pelaaja

KelA-pelin jälkeen palkittiin Bewen tammikuun pelaajana Panu Pättiniemi. Hän sai henkilöauton kuukaudeksi käyttöönsä.

Bewen ohjelma jatkuu lauantaina 18. helmikuuta vierasottelulla Järvenpään Haukkoja vastaan. Kotiareenalla Bewe pelaa seuraavan kerran tiistaina 21. helmikuuta. Kello 20 alkavassa kärkikamppailussa on vierasjoukkueena Riihimäen Nikkarit.  

Tästä linkistä ottelun kuvat: 

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/Bewe%20Sport%20vs.%20KelA/  

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kuvaesitys Bewe-KelA pelistä

http://vimeo.com/36750399