Pasi Kangas maalasi neljästi Järvenpäässä

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Bewe Hockeyn pistekärki Pasi Kangas oli hyvässä iskussa myös Järvenpäässä, missä Haukat isännöi II divisioonan etelälohkon ylemmän jatkosarjan ottelua. Kangas viimeisteli neljä osumaa Bewen hakiessa pisteet 4–9-numeroin. Bewe jatkaa sarjakärjessä.

Kangas iski toisen erän alussa Bewelle 1–3-osuman, teki voittomaaliksi jääneen 3–5-osuman kolmannen erän alussa ja viimeisteli vielä sen jälkeen kaksi ylivoimamaalia. Kolmeen tehopisteeseen ylsivät tällä kertaa Timo Ahonen (1+2) ja Riku Rahikainen (1+2). Toni Mäkiaho tyytyi kahteen (0+2) tilastomerkintään, kuten myös Aki Selin (1+1), Jan Roos (0+2), Olli-Valtteri Laaksonen (0+2) ja Ilkka Saarinen (1+1).

Juuso Hyyppä torjui Bewen maalilla 26 kertaa, Haukkojen maalivahti Ville Tolvanen omalla veräjällään 47 kertaa.

Tiistaina 21.2. kello 20 alkaen Bewe kohtaa kärkikamppailussa kotonaan Riihimäen Nikkarit. Edellisessä jatkosarjavaiheessa Nikkarit löi Bewen kotonaan 6–2.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Viikolla 8 tapahtuu

Lätkää:  Ti 21.2. klo 20.00 kärkikamppailu Bewe vs Nikkarit Sport Hampuris Areena (Nordenskiöldinkatu 11)   Kaukista: La 25.2. klo 16.00 III välierä Elo & Bewe vs RB-93 Porvoon jäähalli   Tervetuloa kannustamaan Bewe koti Suomi-sarjaa ja kaukiksessa Elo&Bewe finaaliin