Bewelle tärkeät pisteet

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Bewe otti erittäin tärkeän voiton jääkiekon II divisioonan etelälohkon ylemmän jatkosarjan kärkikamppailussa. Täydet pisteet 3–1-numeroin Riihimäen Nikkareilta tiesivät käytännössä sitä, että Bewelle riittää lohkovoittoon kaksi voittoa neljästä jäljellä olevasta ottelustaan. Lohkoykkönen pelaa ristiinkarsinnan Länsirannikon-lohkon voittajaa vastaan Suomi-sarjan karsintaotteluihin pääsemisestä.

Maalit olivat Bewen ja Nikkareiden kohtaamisessa harvinaisen harvassa. Ensimmäisen erän ainoan osuman iski Bewen puolustaja Jan Roos Jaakko Niemensivun ja Panu Pättiniemen esityöstä, kun peliä oli pelattu tasan 11 minuuttia. Nikkarit kuitenkin hallitsi hienoisesti ensimmäistä 20-minuuttista, minkä kertovat myös maalivahtien torjunnat: Bewen Juuso Hyyppä 12, Nikkareiden Veli-Matti Kuparinen 8.

Toisessa erässä Bewe sai paremmin juonesta kiinni. Voittomaaliksi jääneen isäntien toisen osuman viimeisteli Toni Mäkiaho jo 27 sekunnin kuluttua. Hieman erän puolivälin jälkeen Nikkarit pääsi kaventamaan Riku Rahikaisen istuessa kiinnipitämiskakkostaan.  Jo seuraavalla minuutilla puolustaja Jussi Kuikka kuitenkin venytti eron takaisin kahteen maaliin. Bewen kolmannesta maalista syöttöpisteet kirjattiin Pättiniemelle ja Roopertti Martikaiselle.

Päätöserä pelattiin osumitta, vaikka Nikkarit yritti kaksi viimeistä minuuttia kavennusta kuudella kenttäpelaajalla. Koko ottelun torjunnat: Hyyppä 31 – Kuparinen 30, joten tasaista oli.

Seuraavan ottelunsa Bewe pelaa lauantaina 25. helmikuuta Lappeenrannassa PEPOn vieraana.  Tiistaina 28. helmikuuta kello 19 alkaen on taas vuorossa kotiottelu, vieraana Nastolan Kiekko. 

 

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%E4%E4kiekko/Bewe%20Sport%20vs.%20Nikkarit/

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe - Nikkarit

Bewe – Nikkarit pelin kuva-esitys: https://vimeo.com/37262269