Bewe jyräsi Lappeenrannassakin

Bewe

Bewe tarvitsee enää yhden voiton jäljellä olevasta kolmesta ottelusta jääkiekon II divisioonan etelälohkon ylemmässä loppusarjassa varmistaakseen käytännössä paikan ristiinkarsintavaiheeseen. Tuo tarvittava voitto saattaa irrota jo tiistaina 28. helmikuuta pelattavasta, kello 19.00 alkavasta kotiottelusta Nastolan Kiekkoa vastaan. 


Ylemmästä jatkosarjasta kärkiryhmä Bewellä on toistaiseksi tilillään pelkkiä voittoja. Neljäs täysi pistepotti tuli Lappeenrannasta, kun PEPO HC kaatui selvästi 1-7. Bewe oli iskussa erityisesti keskimmäisessä erässä, jonka se voitti 4-0. Niinpä taululla olivat kahden erän jälkeen numerot 0-5. Päätöserä pelailtiin 1-2-lukemin. 

Bewen tehopelaajat Lappeenrannassa olivat kaksi maalia mieheen iskeneet ja yhden syöttäneet puolustaja Jussi Kuikka ja hyökkääjä Roopertti Martikainen. Muista vierasjoukkueen osumista vastasivat Eero Lintuvuori, Ilkka Saarinen ja Patrik Lostedt. Toni Mäkiaho kirjautti kolme syöttöpistettä, Pasi Kangas ja Riku Rahikainen kaksi. 

Maalivahtien torjuntatilasto kertoo paljon tasaisemmasta pelistä kuin loppunumerot: PEPOn Mikko Trygg 28, Bewen Juuso Hyyppä 24.    

Next Post

.