Bewe velttoili, voitto vähälukuiselle vierasjoukkueelle

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 6 Second

Bewen ja Nastolan Kiekon kohtaamisessa tuli todistetuksi, että jääkiekko-ottelussa todennäköisyysteoriat eivät toimi. Vain yhdeksän kenttäpelaajan voimin Helsinkiin matkustanut pajulahtelaisporukka vei II divisioonan etelälohkon ylemmän jatkosarjan pisteet mennessään lukemin 4-5, ja Beweltä jäi lohkovoitto vielä varmistamatta.

NasKi oli voittanut Bewen edellisessäkin jatkosarjavaiheessa kotonaan 4-2, mutta silloin NasKilla sentään riitti kuhinaa pelaajapenkillä. Bewe lähti tähänkin peliin neljällä hyökkäysketjulla, mutta tyytyi jostain kummasta syystä vieraiden verkkaiseen vauhtiin. Kun NasKi vielä viimeisteli hyvällä prosentilla, jäi isännille vain luu kouraan. Isompaa vaihdetta ei kolmannessakaan erässä löytynyt, vaikka olisi luullut vastustajien edes vähän väsyvän. 

Ottelun ratkaisu nähtiin käytännössä ajassa 45.51, kun Bewen Toni Mäkiaho menetti ylivoimapelissä hyökkäyssinisellä kiekon NasKin Miika Termoselle. Termonen viimeisteli läpiajosta 3-4-numerot. Viralliseksi voittomaaliksi jäi Arttu Rahkosen puolitoista minuuttia ennen loppua tyhjiin tekemä 3-5-osuma, sillä puolustaja Jan Roos oli nostattanut vielä toviksi Bewen toiveita ajassa 58.55. 

– Kaksi täyttä erää ja kolmannen alku erittäin laiskaa peliä. Sitten vasta löytyi taistelu, kun oltiin selkä seinää vasten. Mutta vastustajan maalivahti pelasi tosi hyvin, Bewen päävalmentaja Pasi Kivinen harmitteli.

NasKin veräjänvartija Juuso Repo oli todellakin ottelun hahmo. Hän torjui peräti 85 kiekkoa.

– Mutta kyllä meidän maalintekoyrityksemme olivat aika luokattomia, Kivinen myönsi. 

Bewen Pasi Kangas sai toisessa erässä mailasta suuhunsa ja menetti pari hammasta. Kangas joutui jättämään pelin kesken, mikä osaltaan sekoitti Bewen hyökkäyspeliä, mutta sekään ei riitä selitykseksi.  Vieraat päästettiin ensimmäisessä erässä ja toisen alussa syntyneillä maaleilla 2-0-johtoon, jonka Jan Hagelberg ja Riku Rahikainen osumillaan kuittasivat. Bewe ei kuitenkaan päässyt missään vaiheessa johtoon, sillä Antti Kautonen laukoi tyylikkäästi vieraat ylivoimalla uudelleen johtoon Mäkiahon istuessa jäähyaitiossa. Kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa 3-3, kun Aki Selin maalasi Bewelle.  

Bewen pömpelillä Wilhelm Petas joutui venymään kiekon tielle vain 15 kertaa, joten torjuntaprosentti jäi varsin vaatimattomaksi. Toni Mäkiaho keräsi kaksi syöttöpistettä, mutta oli tällä kertaa enemmänkin antisankari. Kahden tehopisteen miehiä olivat Bewestä myös Jan Hagelberg (1+1) ja Riku Rahikainen (1+1). 

Bewellä on vielä kaksi ottelua ylempää jatkosarjaa jäljellä, ja voitto jommastakummasta riittää käytännössä ykköstilaan ja seuraavaan vaiheeseen eli ristiinkarsintaan Länsirannikon lohkon voittajaa vastaan. Sunnuntaina 4.3. kello 19.50 alkaen Bewe pelaa Tikkurilassa Kiekko-Vantaa Itää vastaan ja torstaina 8. maaliskuuta kello 18.30 alkaen kotiottelun vieraanaan paikallisvastustaja Karhu-Kissat. Bewen ainoalla uhkaajalla, Riihimäen Nikkareilla, on kahdessa viimeisessä pelissään samat vastustajat. 

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/Bewe%20Sport%20vs.%20Naski/  

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe-Naski

Täältä Bewe-Naski kuva-esitys: http://vimeo.com/37649496