KOULUJEN SM-TURNAUKSET HELSINGISSÄ

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 30 Second

Bewe järjesti lukioiden ja yläasteiden koulujen SM-turnaukset to 12.4. Helsingissä. Ottelut pelattiin Pirkkolan, Oulunkylän ja Myllypuron jäähalleissa. Kaiken kaikkiaan ottelut olivat hyvätasoisia ja mikä ilahdutti järjestäjiä oli lisääntynyt lajin suosio tyttöjen keskuudessa.

Lukio pojat pelasivat alkusarjat kahdessa viiden joukkueen lohkossa. Oulun lyseo voitti A-lohkon, häviten kuitenkin yhden ottelun Etu-Töölölle, joka tuli lohkossaan neljänneksi, heti Raision jälkeen. Lohkon kakkospaikka meni yllätysjoukkue Maunulalle. Ilman voittoja ja pisteitä jäi Linnakosken lukio Porvoosta.

B-lohkon voitosta taistelivat vanhat kilpakumppanit Mäkelänrinne ja Pohjois-Haaga, jälkimmäisen tultua samalla pistemäärällä kakkoseksi. Kestomenestyjä Salpausselkä tuli kolmanneksi ennen neljänneksi jäänyttä Kimpistä. Turku jäi pitämään perää kahdella tasapelillään.

Puolivälierissä Maunula voitti Salpausselän 4-3 ja toisessa parissa Pohjois-Haagan oli taipuminen Raisiolle maalein 3-7
Välierissä Mäkelänrinne löylytti väärää infoa ottelun alkamisajasta Maunulan 12-3 ja toisessa parissa liukkaasti luistelleet oululaiset voittivat Raision 5-1. Pronssiottelussa Maunula jatkoi hyviä otteita peittoamalla 3-2 Raision. Finaalissa Mäkelänrinne näytti kaapin paikan Oulun lyseolle maalein 5-1

 

Mäkelänrinne lukio pojat kultaa

 

Oulun lyseo lukio pojat hopeaa

 

Maunula lukio pojat pronssia

Lukio tyttöjen ykkönen Mäntsälä ja samalla pistemäärällä kakkoseksi Mäkelänrinne ja pronssimitalit matkasivat Lappeenrantaan Kimpisen koululle.

Yläasteiden pojissa myös molemmissa lohkoissa oli 5 joukkuetta- A-lohkon ykköseksi puhtaalla pelillä Armila ja toiseksi Karjasilta. Kolmas sija meni Hollolalle. Ulos jatkopeleistä jäivät Leppävaara ja paria päivää ennen turnauksen peruuttanut Raisio. B-lohkossa kolme joukkuetta Pohjois-Haaga, Kalajoki ja Raumanmeri voittivat kaikki 2 ottelua ja jokainen pelasi yhden tasapelin. Yksi ennakkosuosikkeihin kuulunut Salpausselkä jäi jatko-otteluista ulos samoin kuin Joensuukin. Puolivälierissä Hollola voitti maalilla Kalajoen ja Karjasilta murskasi Rauman maalein 9-1.  Välierissä Karjasilta jatkoi vahvoja otteitaan peittoamalla Pohjois-Haagan 6-4 ja toisessa parissa Armila sai tehdä 2-0 voittonsa eteen paljon töitä voittaakseen Hollolan. Pronssiottelussa turnauksen yllätysjoukkue voitti Pohjois-Haagan 4-2. Finaalissa kahden hyvän joukkueen Karjasillan ja Armilan välillä oululaiset juhlivat 5-2 voittoa.

 

Kastellin ya pojat kultaa

 

Armilan ya pojat hopeaa

 

Hollola ya pojat pronssia

Yläaste tyttöjen turnausvoitto meni Naantaliin, hopea Pohjois-Haagaan ja pronssimitalit Kaakkurin koululle Ouluun.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Mäkiaho kertaa 21

  Hämeenlinnasta löytyy Toni Mäkiahon todellinen fani, sillä kaverilla on kaikkien jengien pelipaidat, missä Mäkkäri on pelannut miesten pelejä. Tuorein on Bewen pelipaita # 42
Sample Image