Bewe TuusKi nujersi Huntersin nopeasti

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Porvoon Huntersin selkäranka katkesi nopeasti, kun Bewe TuusKi palasi yhden tappion jälkeen taas voittokantaan Suomi-sarjan alkusarjassa. Loppunumerot Kokonniemen hallin kaukalossa olivat 1–5.

Bewe TuusKi ei ollut saanut kauden kahdesta aiemmasta Hunters-kohtaamisestaan kuin yhteensä kaksi pistettä. Nyt tuli siis täydet kolme.

Bewe TuusKi meni menojaan heti alusta asti. Kaikki viisi maaliaan se teki jo reilusti ennen pelin puoliväliä. Arttu Kuisminin ja Santeri Kuvajan osumilla vieraat johtivat 2–0, kun kahta ja puolta minuuttiakaan ei vielä ollut ehditty pelata. Lauri Lehvonen ja Valtteri Viitala viimeistelivät ensimmäisen erän jälkeisiksi numeroiksi 0–4.

Toiseen erään Hunters-pömpelille luisteli Kalle Helmisen tilalle Ville-Pekka Koivu. Bewe TuusKin Eero Lehvonen iski vielä toisen erän neljännellä minuutilla vieraille viidennen maalin, mutta siihen ilotulitus tyrehtyi.

Eero Lehvonen keräsi pelissä yhteensä kolme (1+2) tehopistettä ja Toni Wallenius kaksi syöttöpistettä.

Ottelun viimeinen osuma nähtiin jo ajassa 32.31, kun Huntersin Mika Tasala rikkoi Bewe Tuuski -vahti Joonas Inkilän nollan.

Inkilä torjui ottelussa 29 kertaa. Ville-Pekka Koivulle laskettiin pelkästään toisessa erässä peräti 21 torjuntaa ja kolmannessa erässä 12. Kalle Helmisen torjuntaprosentti jäi pieneksi, sillä hän ehti avauserässä kiekon tielle vain kuudesti.

Lauantaina 20.10. Bewe TuusKi matkustaa taas Porvooseen Huntersin vieraaksi. Sunnuntaina 21.10. kello 17 alkaen pelataan Hyrylässä Bewe Sportin 35-vuotisjuhlaottelu. Synttärivieraana on HC Satakunta Eurajoelta.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PETRI LAMMASSAARI BEWEN KIIKARISSA

JUTTU ILTALEHDESSÄ