Yritteliäs Kauniaisten Grifk haastoi Bewe Hockeyn

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 39 Second

Kauniaisten valkopaitainen vierasjoukkue Grifk saapui kylään Helsingin jäähalliin Bewe Hockey vieraaksi. Kuulumisen vaihtamista ja pullakahvittelua ottelu ei ollut sillä Grifk roikkui, riuhtoi ja raastoi mutta kaatui lopulta numeroin 5-2 (0-2)(2-0)(3-0).

Aurinkoinen torstai-ilta sai arvoisensa lopun kun kaukaloon luisteli mielenkiintoinen vastustaja. Hyvästä yhteishengestään tunnettu Grifk esiintyi ottelun alussa pirteästi. Kuitenkin sekavahko ensimmäinen erä meni tilastollisesti tasan mutta silti tulostaululla näkyi lukema 0-2 erän jälkeen. Maaleista vastasivat Antti Tevanen ja Alex Tötterman. Kotijoukkue Bewen lähtö otteluun oli jokseenkin kohmeinen ja se myös näkyi ilmeestä. Yritystä oli mutta syötöt karkailivat vastustajalle sekä yhteispeli ei ottanut tuulta pelipaitaan.

Toinen erä tarjosi toimintaa. Bewen fyysisenä Tom Cruisena toimi Sam Roos, joka niittasi pelin tasoihin tuopinkorkuisella leijalämärillä. Alkutahdit tarjosi kuitenkin Rambo Oulusta, Antti Kallio liruttamalla kiekon Grifk -vahti Valtteri Wejbergin alta. Sotahuutoja kuului myös vastustajan leiristä, sillä kotijoukkueen Jussi Kuikka sai tuntea varsinkin Grifkin Janne Vuorisen yrityksen porautua ihon alle. Ottelun jälkeen tossulätkän suomenmestari Kuikka kuvaili tuntojaan, ”En oo koskaan ollut näin puhki, ne taklasi joka paikasta ja lopussa tuli muutaman kerran munakoukkua (maila jalkojen väliin, luulisin)”.  Sama näkyi katsomoon. Vaikka Bewe saikin maalinsa ja nousi tasoihin jaksoi Grifk antaa kaikkensa. Pienenä miinuspuolensa Grifkilläkin oli. Liika valittaminen ja mussuttaminen vei turhaa energiaa ja tämä kostautui kolmannessa erässä.

Panu Pättiniemen maila rikkontui ja yleisössä odotettiin pistetehtailun tyrehtyvän. Näin myös tapahtui kun ”Pantse” suti tyhjästä maalista tolppaan. Kun erää oli pelattu 46:51 tapahtui omituisia. Sam Roos ja Roopertti Martikainen juonivat maalin takana toimistossa. Juonittelu osoittautuikin heidän pistelaskuyhtälöihin, jotta kumpikin saisi syöttöpisteen, uskokaa tai älkää, itse Pättiniemen maaliin. Myös maalivahti Wejberg osallistui Roossin ja Martikaisen keskusteluun ilmoittamalla ensimmäisen erän torjuntaprosenttinsa samalla kun Pättiniemi laukoi kiekon selkäkentälle päin olleen Wejbergin maaliverkkoon.

Keskustelua ja nahinaa joukkueiden välillä riitti. Riku Rahikaisen taklaus käynnisti pienimuotoisen väännön ja heti perään Niko Varjoniemi näytti painiosaamistaan niskalenkin muodossa. Ked Iamsa-Ard törmäili muutaman kerran vastustajaan ja kamojaan jäästä keräili tietenkin vastustaja. Onneksi koti- ja vierasjoukkueen pelaajat säästyivät isoimmilta vammoilta, mutta ilo oli kuitenkin nähdä fyysistä kiekkoa pitkästä aikaa.

Ratkaisun iski läpiajosta Rahikainen. Hän suuntasi napakan rannelaukauksen verkon perukoille ja päätti onnistumisensa tuuletukseen. Tuuletusta olisi voinut kuvailla kurkipotkun ja Usain Boltin oman tuuletuksen välimuotoon. Hyvää psyykkausta ja hienoa nähdä, että onnistuminen herättää tunteita. Harvoin II-divisioonassa nähdään maalituuletuksia ja tätä olisi hauska nähdä myös jatkossa? Odotan seuraavassa ottelussa maalinmuodossa onnistujaa vähintään Gagnam style –musiikkivideon tapaiseen tuuletukseen ehkäpä tanssin muodossa. Loppunumerot sinetöi tyhjään maaliin Aki Tuominen.

Ensi esiintymisensä ottelussa kotiyleisölle teki Bewen puolustaja Mikko Hakulinen. Tällä kertaa Hakulinen esiintyi keskushyökkääjänä ja hyvin hoitikin hommansa. Olkapää leikkauksesta toipuminen kesti kuusi kuukautta ja viimekauden eniten sakkoja saanut fyysinen puolustaja on hyvä lisä kokeneeseen kalustoon.

Vastapuolelta esiin voisi nostaa Teemu Lagerströmin, Maalivahti Wejbergin, isokokoiset Ruokamon ja Kalliomäen. Max Tötterman pelasi perusvarmaa puolustuspeliä ja Henrik Lahti väläytteli osaamistaan kuten myös Mikko Eloranta.

 

Kotkapelaajat:

*Jussi Kuikka, pelasi pääkylmänä ja hoiti avauspelin sekä puolustusvelvoitteensa kunnialla

**Lauri Kokko, maalivahti hoiti torjunnoillaan joukkueelle kolme pistettä

***Bewe Hockey, nousu 0-2 aemasta osoittaa luonteen lujuutta

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kiekkohait pelkkä suupala Bewe TuusKille

Salossa pelattiin varsin omituinen jääkiekko-ottelu, kun Kiekkohait isännöi Bewe TuusKia Suomi-sarjan alkulohko-ottelussa. Bewe TuusKi latoi heti ensimmäisessä erässä seitsemän maalia, toinen erä pelattiin nolla-nolla, ja kolmannessa isännät kavensivat kahdella. Näin Bewe TuusKi otti numeroin 2–7 neljännen peräkkäisen voittonsa. Kun Kotkan Titaanit samanaikaisesti hävisi kotonaan eurajokelaiselle HC Satakunnalle, nousi Bewe TuusKi […]