Bewe Hockey piippuhyllyltä katsottuna

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

II-divisioonan alkusarja on saatu päätökseen Bewe Hockeyn osalta. Pelaaja katsomosta –kolumni käsittelee mennyttä sarjaa ja tulevaa, pelaajia ja taustahenkilöitä. Kyse siis mielipiteestä, asioista ei tarvitse olla samaa mieltä

Viimeiset vuodet Bewe Hockey on esiintynyt vahvasti, mutta se ”jokin” on puuttunut. Rentous on oikea sana kuvaamaan, mikä puuttumaan on jäänyt. Tällä kaudella pelaamisen hauskuus on näkynyt ja toivottavasti vastaava jatkuu tulevaisuudessa. Suurin osa otteluista ei ole tarjonnut minkäänlaista haastetta, sillä puolivaloilla pelaaminenkin on riittänyt voittoon asti. Pukukopistakin on kantautunut positiivinen fiilis, erittäin tärkeä asia, että pelaajien vaihtuvuuden jälkeen uusi joukkue hitsaantuu yhdeksi kokonaisuudeksi.

Joukkueesta poistunut Mäkiahon, Jouhkimaisen, Kankaan, Häppölän ja Lostedin kaltaisia SM-liigastakin tuttuja pelimiehiä. Heidät on paikattu Vili Mustosella, Aki Tuomisella, Mikko Juutilaisella ja Jesse Nuutisella, siis pelaajia, jotka ovat jo niittäneet mainetta, mutta ilokseni olen saanut todeta minulle tuntemattomampia pelimiehien esiinmarssin. Henri Vikström,  Sam Roos ja Ari Ahokas ovat tehneet positiivisen vaikutuksen taidoillaan. Lisäksi Olli Lähdesmäki on osoittanut monipuolisuutensa niin hyökkääjänä kuin puolustajana ja Antti Kallio esiintynyt maniosti tehopisteiden valossa.

Ked Iamsa-Ard, Niko Varjoniemi, Roopertti Martikainen ja Eero Lintuvuorelta odotan jatkossa hieman enemmän, sillä herrat ovat totuttu näkemään pistepörssin kärkisijoilla. Kun panokset kasvavat niin heidän henkilökohtainen osaaminen korostuu ja edesauttaa joukkuetta parempaan lopputulokseen.

Kiekko-Vantaan Mestis – joukkueessa vuosia pelannut Panu Pättiniemi on ollut syyskauden pistelinko. Jatkuuko pistetehtailu myös Suomisarjan karsintasarjassa, jää nähtäväksi. Kuitenkin monipuolisen hyökkääjän pistetehtailu tuonut itseluottamusta selvästi.

Teroitusmestari Tomaatti Seppänen lähti Bewen joukoista. Vahvana persoonana tunnettu Tomaatti vaihtoi Karhu-Kissojen leiriin. Syitä en ala erittelemään mutta toivon, että Tomaatille aika kuultaa muistot ja positiivisuus palautuu, eikä vanhoja muistella, ainakaan negatiivisessa mielessä.. On sääli, että emme näe Tomaattia odottamassa harjoitushallin nahkaisilla sohvilla ja heittämässä päivän ensimmäiset vitsit kun saapuu jäähallille. Onneksi Tape ja Aake ovat vanhasta kaartista huollon puolelta jäljellä ja hoitavat hommansa tyylillä.

Myös II-divisioonan kaikkien aikojen pelaaja, Janne ”Bure” Sulento on poistunut Bewen nutusta. Pukukoppityyppi parhaimmasta päästä ja pelimies. Jäähyväisottelua tuskin saamme järjestettyä mutta jälleen yksi alkuperäinen beweläinen poistuu ja pelaajien puolesta kiitämme häntä maagisista syöttötaidoista ja takaperinluisteluharhautuksista.

Hyvä syyskausi tuotti tulosta ja välitavoite on nyt saavutettu. Nälkä kasvakoon syödessä.


About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKin kone yski taas kotona

Viimeinen sinetti varsinaiseen Suomi-sarjaan pääsemiseksi jäi Bewe TuusKilta yhä lyömättä, kun joukkue pelasi alkusarjan viimeisen kotiottelunsa. Forssan Palloseura haki Hyrylästä pisteet numeroin 1–2. FPS oli maalin verran parempi myös kahden viikon takaisella vierailullaan Bewe TuusKin kothallissa.