Bewe TuusKin ”Suomi-sarja-kaverit” selvillä

Bewe
0 0
Read Time:46 Second

Jääkiekon Suomi-sarjan kolmen alkulohkon ristiinkarsintojen kautta varsinaiseen Suomi-sarjaan pelasivat itsensä vaasalainen Red Ducks, Kokkolan Hermes ja KOOVEE Tampereelta. Niistä kaksi viimeksi mainittua on aikoinaan pelannut jääkiekkoa Suomen pääsarjatasollakin, Hermes viimeksi kaudella 1966-67, KOOVEE 1979-80.

Red Ducksin, Hermeksen ja KOOVEEn lisäksi Suomi-sarjassa pelaavat kunkin alkulohkon kolme parasta joukkuetta: lohko 1:stä Rovaniemen Kiekko, S-Kiekko Seinäjoelta ja Junkkarit Hockey Team Kalajoelta, lohko 2:sta KeuPa HT Keuruulta, Nokian PYRY ja Mikkelin Oilers sekä lohko 3:sta Bewe TuusKi, HC Satakunta ja Kotkan Titaanit.

Suomi-sarjan 12 joukkuetta pelaavat kaksinkertaisen sarjan (=22 ottelua). Bewe TuusKin otteluohjelmasta saat lähipäivinä lisätietoa näiltä nettisivuilta. Sarjan kolme parasta pelaavat maaliskuussa Mestiksen karsintasarjan Mestiksessä viimeiseksi jääneen joukkueen kanssa. Neljän joukkueen karsintasarja pelataan kaksinkertaisena.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KOHTI MESTISTÄ JA SUOMI-SARJAA

Nyt voit vielä lähteä kannustamaan 35-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Bewen joukkueet sarjaporrasta ylemmäs eli Bewe Tuuski Mestikseen ja Bewe Hockey Suomi-sarjaan. Lopussa lisää aiheesta.