HBC LUKIO POIKIEN YKKÖNEN

Ville Nenonen

Sample Image

HBC voitti kautta-aikain ensimmäisen kerran lukio poikien Helsingin herruuden. HBC voitti välierissä murskaluvuin 10-1 Etu-Töölön ja toisessa parissa käytiinkin tiukka taisto Vaskivuoren ja Herttoniemen välillä ja ottelu ratkesikin vasta voittomaalikilpailun jälkeen vantaalaisten hyväksi. Pohjois-Haaga selvitti tiensä kolmen joukkueen lopputurnauksen nujertamalla 12-0 Kulosaaren.

Loppusarjan ensimmäisessä ottelussa HBC yllätti Pohjois-Haagan selvin numeroin 7-3. Seuraavassa ottelussa HBC oli todella tiukoilla Vaskivuoren kanssa ja sai samalla tehdä hartiavoimin töitä pitääkseen ottelun tasaisena ja näin lopulta pisteet jaettiin maalein 2-2. Eli kolmen joukkueen sijoitukset ratkesivat vasta viimeisessä ottelussa P-Haagan ja Vaskivuoren välillä. Haagalaiset eivät antaneet enää vastustajan yllättää ja näin hopea pytty Haagaan maalein 10-5, pronssi Vaskivuoreen ja kulta HBC:lle
 
Sample Image

HBC:n joukkueessa pelasivat Ville Heikkinen, Jesse Kankkunen, Henri Mikkelson, Ville Rantanen, Christopher Kontio, Antti Paavilainen, Mikael Mallenius, Aku Juvonen, Hjalmar Halimo, Mika Kerman, Aapo Korjus, Tommy-Jerry Kottonen, Retu Räisänen ja Andrei Axinin. Päävalmentajana Taru Toivonen
 
Sample Image

Hopeajoukkue Pohjois-Haaga: Tomi Paananen, Ville Vepsäläinen, Petteri Malm, Samuel Salmivirta, Valtteri Toivanen, Miikka Virta, Mika Riippa, Niklas Andersson, Riki Markkanen, Riku Juvonen, Kasperi Ojantakanen, Sebastian Moberg, Tommi Tikka ja Rino Embrich. Päävalmentaja Juha Stark
 Sample Image

Vaskivuoren lukio: Pyry Järvinen, Niklas Mennander, Thomas Flaag, Oskari Filppula, Joonas Tuovinen, Niko Huttunen, Jake Pärssinen, Ossi Siipola, Aleksi Runola, Santeri Mikkola, Riku Olenius, Jonas Ström, Henrico Halme, Jesse Eronen ja Roope Eronen. Päävalmentaja Mika Myllo.

Next Post

SUOMI-SARJAN KARSINTA

SUOMI-SARJAN KARSINTA   Tammi-maaliskuun pelit 2013    Kotihalli Sport Hampuris Areena eli Hki 2    Su 13.01.  19.00      Bewe Hockey vs Hunters, Porvoo La 26.01.  15.00      Bewe Hockey vs Kiekkokopla, Joensuu Su 27.01.  19.00      Bewe Hockey vs PiPS, Pieksämäki La 02.02.  19.00      Bewe Hockey vs Talvisalo Traitors, Savonlinna Su 03.02.  18.00      Bewe Hockey vs […]