Jaska Vilen maalasi Bewe TuusKille vieraspisteet Vaasasta

Ville Nenonen
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Bewe TuusKi palasi vaasalaisen Red Ducksin kustannuksella kahden peräkkäisen tappiopelin jälkeen takaisin voittojen tielle jääkiekon Suomi-sarjassa. Täysi kolmen pisteen potti tuli Pohjanmaalta numeroin 4–6.

Tuusulalaisten sankarina kunnostautui Jaska Vilen, joka iski kaksi osumaa pelin viimeisen puolitoistaminuuttisen aikana.

– Ei peli kaksista ollut. Tappioiden myötä uskalluksenpuute näkyi. Mutta kolme pistettä tuli, ja se on tärkeintä, kommentoi Bewe TuusKin päävalmentaja Jouni Ikonen puhelimitse.

Juho Perttilän ja konkari Toni Mäkiahon maaleilla Bewe TuusKi johti ensimmäisen erän jälkeen 2–0.

Mutta toisen erän viiden ensimmäisen minuutin aikana vierasvahti Joonas Inkilä joutui antautumaan kahdesti. Ikonen otti aikalisän ja saikin suojattiensa pelin takaisin raiteilleen. Omissa ei enää keskimmäisessä erässä kolissut, mutta hyökkäystehotkin olivat kateissa, ja viimeiselle 20-minuuttiselle lähdettiin 2–2-tilanteessa.

Päätöserä alkoi räväkästi. Jo 15 sekunnin pelin jälkeen syntyneen S-Kiekon johto-osuman kuittasi vajaassa minuutissa Tapani Nikkilä, jonka peli – ja kenties koko kausikin – valitettavasti päättyi sitten erän puolivälissä rannemurtumaan. Kapteeni Antti Suomisen viimeistelemä Bewe TuusKin neljäs osuma piti vieraat johdossa pitkään. Ajassa 56.11 Red Ducks otti aikalisän, jolla punotut juonet tuottivat tasoituksen jo 20 sekuntia myöhemmin.  Bewe TuusKi pääsi vielä kerran ylivoimalle, ja Vilen iski Mäkiahon syötöstä voitto-osuman, joka oli myös ainoa ylivoimamaali. Kaksi sekuntia ennen summeria Vilen pääsi vielä kaunistelemaan tyhjiin.

– Onneksi uskoa riitti loppuun asti, huokaili valmentaja Ikonen ja oli tyytyväinen myös siitä, ettei Bewe TuusKille puhallettu koko pelissä yhtään jäähyrangaistusta.

Bewe TuusKin riveissä debytoi kookas jenkki Cody Dion. 

– Hän oli yllättävän hyvä, meidän parhaita hyökkääjiämme, Ikonen kehui Dionin panosta.

Bewe TuusKin Pohjanmaan-turnee jatkuu sunnuntaina Seinäjoella. Siellä tuusulalaisia isännöi sarjajumbo S-Kiekko, jonka riveissä Dion viime kaudella naputteli 35 Suomi-sarjaottelussa 26 (15+11) pistettä.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKille pisteet myös Seinäjoelta

Bewe TuusKin viikonloppu Pohjanmaalla tuotti toisenkin kolmen pisteen voiton. Sunnuntaina kaatui Seinäjoella jääkiekon Suomi-sarjan ottelussa S-Kiekko numeroin 2–4. Voittomaalin isä oli tällä kertaa Jonne Juntheikki. Jaska Vilen iski edellisillan tapaan viimeisen niitin tyhjiin.