Bewe TuusKille taas selvä kotivoitto

Ville Nenonen
0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

Bewe TuusKi otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa jääkiekon Suomi-sarjassa. Hyrylässä vieraillut vastustaja oli viimelauantaiseen tapaan isännille helppo nakki. Nyt kaatui mikkeliläinen Oilers. Numerot kotijoukkueen eduksi olivat 7–2.

Kuten edellisessä kotipelissä, ratkaisut nähtiin taas toisessa erässä. Siltä ei kuitenkaan vielä sen alkuminuuteilla vaikuttanut. Keskimmäiselle 20-minuuttiselle lähdettiin 3–2-lukemissa, ja Oilers oli toisen erän alussa todella vahva. Sen painostusta ei hidastanut edes väärästä vaihdosta seurannut alivoima. Maalivahti Joonas Inkilä piti kuitenkin pintansa, ja heti erän puolivälin jälkeen Cody Dion viimeisteli kotijoukkueelle henkisesti tärkeän neljännen osuman. Maali oli amerikkalaishyökkääjälle ensimmäinen Bewe TuusKin paidassa. Samu Vilkman ja Arttu Kuismin onnistuivat vielä samassa erässä repimään kotijoukkueelle ratkaisevan neljän maalin eron.

– Oilers tuli hyvin päälle. Loppunumerot eivät kerro koko totuutta, myönsi Bewe TuusKin päävalmentaja Jouni Ikonen.

Bewe TuusKin jokaisella seitsemällä maalilla oli eri tekijä. Maalareista myös yhden syöttöpisteen merkkauttivat kaikki muut paitsi Dion.

Vaikka ensimmäisen erän viisi osumaa jakaantuivat lähes tasan, oli kotijoukkue hallitsevampi osapuoli. Länsisavolaiset öljymiehet menivät johtoon Jere Ölanderin koukkaamiskakkosen aikana. Juho Perttilä oli isäntien ykkösmies ensimmäisellä 20-minuuttisella. Ensin hän tarjoili Jaska Vilenille takatolpalle 1–1-tasoituksen ja myöhemmin mainiolla yksilösuorituksella viimeisteli siirretyn rangaistuksen aikana Bewe TuusKille jo kahden maalin etumatkan.

– Jaska tekee noista paikoista aika varmasti. Omaa osumaani edelsi pitkä pyöritys. Vastustaja oli aika väsynyt, ja pääsin helposti kävelemään sisään, kertasi Perttilä, jonka maali jäi lopulta voittomaaliksi.

Perttilän tähtihetkien välissä Ölander löysi puolestaan takatolpalta Lauri Lehvosen, jonka osumalla Bewe TuusKi meni ensimmäisen kerran johtoon. Parin maalin etumatka taisi tuoda kotijoukkueelle turhan varhain liiallista hyvän olon tunnetta.

–  Keskiviikkopelit ovat aina vähän vaikeita. Pääasia, että saimme kolme pistettä, totesi Perttilä.

Kolmannen erän ainoa maali oli illan erikoisin. Vain päätuomari Tom”Päätyverkko” Laaksonen näki, että kiekko oli pelattavissa Oilers-vahdin selän takana.

Miikka Jäske otti Laaksosen vinkistä vaarin ja pyörähti laittamassa kiekon pussiin.

Palkitut: Avausmaalinteklijä Jaska Vilen, kotijoukkueen parhaana palkittiin Jere Ölander ja vieraista  Ville Siitonen.

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Suomi-Sarja/Bewe+Tuuski+vs+Oilers/# 

Suomi-sarja jatkuu Bewe TuusKin osalta lauantaina kolmannella peräkkäisellä kotiottelulla. Silloin Hyrylän jäähallissa vierailee takavuosien pääsarjaseura KOOVEE Tampereelta. Kiekko putoaa jäähän kello 17. Bewe TuusKi on tulessa myös sunnuntaina, kun se matkustaa Nokialle Pyryn vieraaksi.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKilla mainio kolmas erä Nokialla

Bewe TuusKi nappasi Nokialla paikalliselta Pyryltä arvokkaan voiton valtakunnallisen Suomi-sarjan kuumahkossa kärkipään kamppailussa. Lukemat 3–5 (1–1, 2–1, 0–3) tiesivät sitä, että Bewe TuusKi nousi sarjataulukossa paremman maalieronsa turvin ohi Pyryn. Samoissa pisteissä kakkosena on KeuPa HT, jolla on kaksi ottelua enemmän pelattuna. Kolmikolla on eroa kärkijoukkue Rovaniemen Kiekkoon vain kolme […]