Bewe TuusKille kahden pisteen kotivoitto

Ville Nenonen
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Bewe TuusKin puhdas peli jääkiekon Suomi-sarjassa säilyi, kun Forssan Palloseura vieraili Hyrylässä. Neljäs kotiottelu tuotti neljännen voiton, tällä kertaa tosin vasta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 3–2. Ratkaisevan niitin viimeisteli ainoana pelaajana rankkareissa onnistunut Jere Laine.

Bewe TuusKi lähti päätöserään kahden maalin takaa-ajoasemassa. Siihen nähden kaksi sarjapistettä oli mukiinmenevä saavutus.

– Tiesimme, että Forssa tulee hanakasti päälle. Emme meinanneet päästä alta pois, kommentoi Bewe TuusKin apuvalmentaja Pekka Lehtovaara.

– Meillä oli jo toisessa erässä paikkoja, mutta vastustajan maalivahti (Petrus Lintonen) oli hyvä. Kolmanteen erään suoraviivaistimme peliä ja saimme pari maalia. Se on yhteen erään ihan kohtalainen suoritus, Lehtovaara ynnäsi.

– Kotitaika piti. Siitä lähdemmekin, että kotona emme häviä. Mutta sen eteen on tehtävä töitä.

 

Kiri puri

FPS teki yhden maalin ensimmäisessä ja yhden toisessa erässä. Ottelun avausmaalin tosin kotijoukkueen puolustaja Tony Sandberg viimeisteli tyylipuhtaasti omiin. Maali merkittiin Joonas Larinmaalle. Toisen erän vierasmaalin teki Micke Niemelä. Molemmista forssalaisosumista syöttöpisteen kirjautti Juhani Tamminen, ei kuitenkaan se ”Tanssija-Tamminen”.

Kolmannen erän kolmannella minuutilla Bewe TuusKin Joonas Hyttinen vihdoin rikkoi Lintosen nollan ylivoimalla. Sandberg kuittasi avauserän möhläystään maalisyötöllä. Myös Roopertti Martikainen sai syöttöpisteen. Viisi ja puoli minuuttia myöhemmin Georgi Pogodin-Alexeyev tasoitti Matias Perkkiön ja Lasse Malon esityöstä.

Ajassa 55.31 FPS sai vielä rangaistuslaukauksen, kun Sandberg joutui rikkomaan isäntien keskialueen sähläyksen jälkeen. Joonas Inkilä kuitenkin torjui Antti Tenkasen yrityksen, kuten torjui myös kaikki neljä vieraiden yritystä rankkarikisassa.

 

Bewe TuusKi pelaa tänään (5.10.) kauden ensimmäisen vieraspelinsä. Vastustaja on tuoreeltaan tuttu, Forssan Palloseura.

About Post Author

Ville Nenonen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Lukioiden ja yläasteiden kaukalopallon SM-turnaus

Ilmoittautuminen on alkanut lukioiden ja yläasteiden kaukalopallon SM-turnaukseen, joka pelataan Helsingissä to 10.4.2014.