Bewen viikonloppu murheellinen

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Myös Bewen viikonlopun toinen ottelu päättyi tappioon Imatran Ketterän voitettua kotonaan Bewen 4-3.

Bewe sai imatralaisia vastaan edellisiltaa paremman alun ja teki ottelun ensimmäisen maalin Joni Häppöän vietyä Bewen johtoon viiden minuutin pelin jälkeen. Lopulta ensimmäisestä erästä tuli maalijuhlaa ja erässä nähtiin viisi maalia Ketterän mennessä lopulta 3-2 johdossa erätauolle Olli Jokisen tehtyä erän viimeisellä minuutilla Ketterän johtomaalin.

Maalitehtailu rauhoittui viimeisessä kahdessa erässä. Bewen onnistui tulla tasoihin toisessa erässä Joni Seinelän maalilla, mutta lopulta kolmannen erän puolivälissä Veikko Vento teki Ketterälle ottelun voittomaalin. Bewen takaa-ajo tukahtui ottelun viimeisellä kympillä jäähyilyyn ja pisteet jäivät maalin erolla Imatralle.

Ensi viikonloppuna Bewellä on jälleen kahden ottelun viikonloppu. Ensin lauantaina Bewe matkaa Forssaan FPS:n vieraaksi ja sunnuntaina Hyrylässä vieraaksi saapuu nousukuntoiset raahelaiset. Raahe on yhä sarjajumbona, mutta voittanut viimeisestä neljästä ottelustaan kolme. Bewe on kahdesta viikonlopun tappiosta huolimatta yhä sarjakolmonen, mutta melkoisen tiivis keskikasti on kaventanut Bewen piste-eron taakseppäin vain yhteen pisteeseen.

Bewen sunnuntain kotiottelu alkaa kello 17.00. Tule paikanpäälle kannustamaan Bewe voittoon.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kaukalopallo ja jääkiekkovarusteet löytyvät nyt edullisesti Konalasta