Jari Voutilaisen ilmaveivi illan kohokohta Bewe TuusKin murskavoitossa

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 16 Second

Bewe TuusKi katkaisi tappioputkensa Raahea vastaan komein 10-3 lukemin ottelussa, jossa nähtiin tunnetta, taklauksia, nahistelua sekä kruununa upea ilmaveivimaali.

-Ennen peliä jo huomasi, että kaikilla on hyvä fiilis ja siinä vaiheessa tiesi, että tänään tulee olemaan hyvä peli, ilmaveivillään pelin lopullisesti ratkaissut Voutilainen kertoi ottelun jälkeen.

Eikä Voutilainen väärässä ollutkaan. Bewe TuusKi oli äärimmäisen varovaisen ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen selvästi parempi joukkue. Tasaisessa ensimmäisessä erässä tuusulalaiset käyttivät molemmat ylivoimansa hyödykseen. Ensin ottelun kolmannellatoista minuutilla Juuso Perttilä tuo ottelun ensimmäisellä ylivoimalla laidasta kiekon sisään ja syöttää keskelle Riho Embrichille jonka nopea rannelaukaus uppoaa Raahen maaliin. Vain reilun minuutin päästä tästä Raahelle tuomittiin seuraava rangaistus jonka aikana Perttilä ja Joni Häppölä pyörittävät kulmassa peliä kunnes Perttilä nousee maalin kulmalle johon saa Häppölältä syötön ja laittaa suoraan syötöstä Bewe TuusKille 2-0 johdon. Minuutin ennen erätaukoa Teemu Sainomaa käy vielä iskemässä Joni Seinelän ampuman kiekon irtopalat raahelaisten verkkoon ja näin erätauolle siirryttiin Bewe TuusKin 3-0 johdossa.

Toisen erän Bewe TuusKi aloitti tehokkaasti. Vain puolitoistaminuuttia oli pelattu kun Bewe TuusKi pääsi hyökkäämään kolmella yhtä vastaan ja lopulta Eemeli Saari pääsi lyömään kiekon maaliin. Alle minuutti tästä ja Sainomaa karvaa kiekon itselleen Raahen maalin takana ja liruttaa lähes nollakulmasta kiekon maaliin lisäten Bewe TuusKin johdon viiteen maaliin. Raahelaiset reagoivat tähän aikalisällä ja maalivahdin vaihdolla.

Pian aikalisän jälkeen Riho Embrich taklaa Raahen Eero Nikulaista laidan lähellä selkään, josta kimpaantuneena Nikulainen aloittaa painin Embrichin kanssa. Molemmille kaksiminuuttiset ja Embrichille päälle kymmenen minuutin käytösrangaistus. Toisesta erästä tuli lopulta äärimmäisen rikkonainen ja jäähyjen sävyttämä.

Ajassa 25:41 Raahen Matus Vizvary tuo pientä lohtua vierailijoille lämäämällä kiekon Bewe TuusKin maaliin ja kaksi minuuttia myöhemmin Vizvary iskee tasavajaalla pelattaessa jo illan toisensa.

Raahen takaa-ajo tyrehtyi kuitenkin Voutilaisen ilmaveivimaaliin, jonka jälkeen Bewe TuusKi iski pian uudelleen Marcus Nikanderin rannelaukauksella ja siirtyi 7-2 johtoon.

-Siinä oli vähän lunta lavan päällä ja oli pieni ihme, että se veivi lähti onnistumaan. Hyvä säkä kävi, että kiekko jäi lavan päälle, Voutilainen kertasi maaliaan ottelun jälkeen.

37 minuutin kohdalla nähtiin vielä yhdet nahinat Sainomaan mentyä puolustamaan maalivahti Joonas Inkilää Raahen Heikki Pusan torpattua tämän ohimennen kumoon. Tuomiona Pusalle 2+2 ja Sainomaalle kaksiminuuttinen. Seuranneella ylivoimalla Bewe TuusKi teki taukonumeroiksi 8-2 Nikanderin rannarilla.

Kolmas erä oli huomattavasti toista erää rauhallisempi, mutta myös temmoltaan heikompi ottelun käytännössä ratkettua toisessa erässä. Bewe TuusKin tehokas ylivoima jatkui Raahelaisten alivoimanelikon unohdettua Joni Seinelän täysin vapaaksi jolloin Seinelä pääsi vapaasti ampumaan ranteella kiekon Raahen maalivahti Mikko Taarin längeistä sisään.

Erän puolivälissä Bewe teki tappioputken katkeamisen kunniaksi vielä kymmenennen maalin kolme sekunttia siitä kun Raahelaisten kaksiminuuttinen oli päättynyt. Erän lopussa Raahen Miikael Arkimo toi Raahelle vielä pientä lohtua ja näin loppulukemat kirjattiin Tuusulalaisittain komeasti 10-3.

Vaikka torjunnat menivätkin lopulta tasan 39-39, ei ottelun voittajasta lopulta ollut juuri missään vaiheessa epäselvyyttä. Bewe TuusKi onnistui niissä asioissa, mitkä ovat tuottaneet tuskaa edellisissä peleissä. Hölmöjä oman pään virheitä ei tullut ja hyökkäyspäässä maalinteko onnistui vihdoin. Koko joukkueen pelaaminen oli ylipäänsä äärimmäisen helpon ja vapautuneen näköistä.

-Pidettiin palaveri ennen peliä ja käytiin pelitapaa läpi. Kolmea pistettä pyysin pojilta joululahjaksi ja tänään onnistui oikeastaan kaikki, valmentaja Räihä kehui suojattiensa otteita

.Active Image

Jari Voutilaisen ilmaveivimaali lopetti Raahelaisten takaa-ajon ja siivitti Bewe TuusKin lopulta murskaavaan 10-3 voittoon.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Etu-Töölön lukio koulukaukiksen mestariksi!

Etu-Töölön lukio marssi lopulta mestaruuteen näytöstyyliin. Hopeasta käytiin tiukempi taistelu Maunulan ja Brädnön kesken.