Bewe TuusKille hallinnasta huolimatta vain yksi piste sarjakärkeä vastaan

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

Bewe TuusKi sai sunnuntain kamppailuun vastaansa etelän kierroksella olleen sarjakärki RoKin. Ottelu venyi Bewe TuusKin kahden viimeisen erän hallinnasta huolimatta aina voittolaukauksiin asti, jossa RoKi oli etevämpi ja nappasi kaksi pistettä mukaansa Rovaniemelle.

Ottelun alku oli vauhdikas ja intensiivinen. RoKi aloitti ensimmäisen erän hieman terävämmin, mutta Bewe TuusKin maalilla aloittanut Toni Tammi oli hereillä ja torjui hyvin RoKin lähentelyt. Toivuttuaan RoKin rynnistyksestä, myös Bewe TuusKi sai omat huippupaikkansa, mutta RoKin maalilla torjunut Arttu Voutilainen oli myös erinomaisessa torjuntavireessä.

Erän puolivälissä RoKin painostus tuotti tulosta. Roki riisti kiekon Bewe TuusKin puolustusalueella ja sai hyvän mylläkän maalille. Lopulta Henri Joki-Erkkilän rannelaukaus upposi pahassa maskissa olleen Tammen taakse.

Erän lopulla Tony Sandberg sai kaksiminuuttisen koukkaamisesta ja RoKi hyödynsi välittömästi ylivoimansa. Vain yksitoistasekunttia ehdittiin pelaamaan ylivoimaa kun Joki-Erkkilä nousi röyhkeästi maalille. Tammi torjui ensimmäisen yrityksen, muttei enää toistamiseen ja näin erätauolle siirryttiin RoKin 0-2 johdossa.

Toiseen erään jäälle asteli sisuuntunut Bewe TuusKi, joka vaihtoi erätauolla maalille Joonas Inkilän. Bewe TuusKin myllytys tuotti erän puolivälissä tulosta kun Tuusulalaisten tuorein hankinta, ensimmäistä kotiotteluaan pelannut Tsekki Daniel Miskovsky teki komean ylivoimamaalin. Otto-Eemeli Linke siirsi nopeasti kiekon maalin kulmalle Juuso Perttilälle joka jatkoi suoraan Miskovskylle joka sai siirtää vapaasti kiekon lähes tyhjään maaliin.

Vaikka RoKi ei kavennusmaalin jälkeen ollut enää niin jyrän alla kuin erän alussa, oli erä kokonaisuudessaan Bewe TuusKin hallintaa, mutta lisämaalit jäivät uupumaan. Kahden miehen ylivoimakaan ei tuottanut tulosta, joten tauolle mentiin RoKin johdossa.

Tuusulalaiset saivat loistavan alun kolmannelle erälle. Vain 45 sekunttia oltiin erää ehditty pelata kun Miskovsky teki illan toisensa tällä kertaa napakalla rannelaukauksella takakulmaan Voutilaisen hanskakäden puolelle.

Erän edetessä RoKi heräsi vielä taistelemaan voitosta tosissaan, mutta silti kolmas erä oli hienokseltaan Bewe TuusKin. Tuusulalaiset eivät vain onnistuneet saamaan kiekkoa ohi Voutilaisen ja kun Bewe TuusKin maalilla Inkilä torjui niin ikään kaikki Rovaniemeläisten yritykset, mentiin lopulta tasatilanteessa 2-2 jatkoerään.

Jatkoerässä Bewe TuusKille tarjottiin ratkaisun avaimia ylivoimalla, mutta maali jäi tekemättä ja lopulta voittaja ratkottiin voittomaalikilpailussa. Niissä ainoa onnistuja oli RoKin Janne Pietilä ja näin voitto Rovaniemelle.

Bewe TuusKi jatkaa sarjataulukossa viidennellä sijalla ja kohtaa keskiviikkona vieraissa Kooveen ja sunnuntaina kotona Imatran Ketterän.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi jäi telineisiin Tampereella

Bewe TuusKi kärsi Tampereella toisen peräkkäisen tappion jääkiekon Suomi-sarjassa, kun paikallinen KOOVEE nujersi tuusulalaiset puhtaasti 4–0.