Bewe TuusKin huima toinen erä toi voiton Tuusulaan

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 30 Second

Bewe TuusKi otti lopulta Ketterää vastaan vakuuttavan voiton etenkin loistavan toisen erän ansiosta ja nappasi ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan.

Pudotuspelit saivat kuitenkin pahimman mahdollisen alun Oilersin siirtyessä jo minuutin pelin jälkeen johtoon. Juho Mätön siniviivalta lähettämä löysähkö rannelaukaus upposi pahassa maskissa olleen Jaakko Suomalaisen taakse.

Ketterä sai heti maalinsa jälkeen vielä muutaman pahan paikan Bewe Tuuskin maalille, mutta tuusulalaiset selvittivät nämä tilanteet ja tokenivat nopeasti Ketterän salamamaalista. Bewe TuusKin pyöritys toi tasoituksen jo neljän minuutin kohdalla Reko Riihisen nähtyä hienosti keskikaistaa viilettävän Juuso Perttilän ja vapautettua tämän nokkelalla syötöllä läpiajoon.

Vain minuuttia myöhemmin Bewe TuusKi teki maalin joka oli lähes toisinto Ketterän maalista. Lasse Malo lähetti viivalta kiekon kohti Ketterä maalia ja se painui pelaajaruuhkan läpi ja ohi maalivahti Wille Mattilan.

Bewe Tuuskilla oli johtoasemassa peli hyvin hallussa, vaikka kiekot pomppivatkin yllättävän paljon ja tuusulalaiset hukkasivat parikin hyökkäystä huolimattomiin paitsioihin. Lisäksi harhasyöttöjä nähtiin ottelun avauserässä runsain mitoin.

Bewe TuusKin hyvä ote katkesi huolimattomaan kiekko katsomoon jäähyyn, jonka lopulla Ketterä tasoitti onnekkaalla osumalla. Kiekko kimposi omituisella pompulla päätylaudoista takaisin maalin eteen yllättäen Suomalaisen ja Ketterän Riku Rissanen oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja sai vapaasti lyödä kiekon tyhjään maaliin.

Bewe TuusKi lähti kuitenkin erätauolle johdossa saatuaan hivenen onnekkaan pompun kautta kiekon Ketterän hyökkäysalueella. Bewe TuusKi meinasi jo hukata varman maalipaikan, mutta Marcus Nikander lämäsi siniviivalle ajautuneen kiekon vastustamattomasti Ketterän verkkoon.

Bewe TuusKi pääsi aloittamaan toisen erän ylivoimalla ja oli lähellä lisätä johtoaan heti erän alussa, mutta Ketterän uhrautuvainen puolustus ehti Malon laukauksen tielle maalivahti Mattilan oltua jo ulkona tilanteesta.

Toisessa erässä Bewe TuusKi jätti harhasyötöt ja kiekon pomputtelut pois ja lisäsi tempoa halliten peliä. Samalla Ketterä sortui useisiin virheisiin omalla alueella menettäen kiekkoja harhasyötöillä, pelaajien törmäillessä toisiinsa ja heitellessä polven korkuisia pakki-pakki -syöttöjä, mitkä mahdollistivat Bewe TuusKin pitkät hyökkäykset Ketterän päässä.

Bewe TuusKi myös lisäsi johtoaan erän alkupuoliskolla Tapani Nikkilän tehtyä ylivoimahyökkäyksessä oman ratkaisunsa ja ammuttua terävästi ranteella etukulmaan Mattilan kilpikäden puolelle.

Tämän jälkeen Bewe TuusKi hallitsi peliä miten tahtoi, mutta maaleja se ei hyvistä paikoista huolimatta saanut tehtyä. Kun vajaa viisi minuuttia oli erää jäljellä toteutui vanha sanonta ”toimita kiekkoa maalille ja hyviä asioita tapahtuu”. Nikanderin heitto maalille kimpoili pelaajien varusteista lopulta ohi hölmistyneen Mattilan ja Bewe TuusKi siirtyi näin jo turvallisen tuntuiseen 5-2 johtoon.

Vielä hieman ennen erätaukoa Bewe TuusKi lisäsi johtoaan. Koko ottelun pirteästi pelannut Perttilä pääsi 2 vs. 1 hyökkäykseen Reko Riihisen kanssa ja puolustajan tultua Perttilää vastaan unohtaen Riihisen täysin vapaaksi, antoi Perttilä kiekon Riihiselle joka pääsi iskemään kiekon Ketterämaalin yläkulmaan.

Kolmas erä alkoi heikkovauhtisesti. Ketterä tuntui jo luovuttaneen ja Bewe TuusKi lähti kävelyvauhtiin mukaan. Ketterä piti erän alussa enemmän kiekkoa, muttei saanut hyökkäyspäässä juuri mitään aikaiseksi. Bewe TuusKi hyökkäsi muutaman kerran terävästi vastaan ja erän seitsemännellä peliminuutilla Rasmus Lindström tarjoili vastahyökkäyksen päätteeksi maalin takaa syötön Sami Häkkiselle joka teki Bewe TuusKille jo ottelun seitsemännen maalin.

Ketterä sai vielä hieman lohtua ylivoimalla kun viivasta ammuttu laukaus kimpoili maalin edessä puolustajien jaloista suoraan Mikko Kettuselle eikä Suomalainen ehtinyt enää peittämään laukausta.

Ottelun loppulukemat iski Sami Häkkinen joka ohjasi maalin edestä Lindströmin kovan syötön yläkulmaan.

Vaikka viimeisessä erässä maaleja nähtiinkin, lässähti peli hieman hengettömäksi neppailuksi ja kiekon pomputteluksi jossa kummallakaan joukkueella ei ollut kunnollista kontrollia kiekosta.

Bewe TuusKin ei toisaalta sen enempää tarvinnut enää kolmannessa erässä tehdäkkään pelin ollessa täysin sen hallussa loistavan toisen erän ansiosta.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi ja Ketterä kolmanteen koitokseen

Imatran Ketterä aiheutti kotihallissaan Bewe TuusKille ensimmäisen varsinaisen peliajan tappion yli kuukauteen. Jääkiekon Suomi-sarjan ensimmäisen pudotuspelivaiheen toisessa kohtaamisessa tulos oli isäntien eduksi 3–1. Se tietää sitä, että tästä parista neljän parhaan joukkoon pääsijä ratkaistaan tänään lauantaina 1.3. Hyrylän kakkosjäähallissa kello 20 alkaen.