RC Bewesport Oy yhteistyöhön Botnian kanssa

Bewe
0 0
Read Time:15 Second

RC Bewesport Oy  on aloittanut kesän 2014 alussa yhteistyön jääpalloseura Botnian kanssa ja tulee toimimaan Botnian taustavoimana. Bewe Sportin tehtäviin kuuluu sponsoreiden ja yhteistyökumppaneiden hankinta sekä Botnian taloudellinen tukeminen ja ottelutapahtumien järjestäminen.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Päiväjäät kaudella 2018-19

  Päiväsarjan ohjelma 2018-19 päivitys 06.08.2018 Pelaajien valintatilaisuus oli pe 11.5. B&B Sport Cafeessa. Kaikki kapteenit olivat paikalla ja valintatilaisuus oli mielenkiintoinen. Kallu Tuulenmäki jatkaa edelleen maalivahtien koordinaattorina. Maalivahdit voivat tuurata toisiaan. Peli alkavat syyskuun 5. pvä. Kaikki pelit pelataan syyskuusta huhtikuun loppuun asti aina keskiviikkoisin Myllypuron jäähallissa klo 11-12, […]