Noora Räty Bewe TuusKin maalilla 10.9 Huntersia vastaan

Bewe
0 0
Read Time:12 Second

Bewe TuusKi saa apuja Mestiksen puolelta Kiekko-Vantaasta kun Noora Räty torjuu huomisen harjoitusottelussa Porvoon Huntersia vastaan Bewe TuusKin maalilla. Tarkemmat kokoonpanot huomenna Bewe TuusKin facebookissa www.facebook.com/tuuskiofficial. Ottelu alkaa kello 19.00, tervetuloa kannustamaan!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kohti kauden avausta: haastattelussa päävalmentaja Simo Mälkiä

Teksti ja kuvat: Jari Hotti   Viime kaudella Suomi-sarjassa välieriin asti edennyt Bewe TuusKi lähtee kauteen 2014-2015 uuden päävalmentajan johdolla. Tuusulan kiekkoylpeyden uuteen kauteen johdattaa 31-vuotias Simo Mälkiä, joka pelaajauransa päättymisen jälkeen valmensi kaksi kautta Blues-Akatemian A-nuorten joukkuetta Mestiksessä. Eikä valmennusura olisi voinut Mälkiällä paremmin käynnistyä, sillä molemmilla kausilla Blues-Akatemia […]