Bewe TuusKille komea voitto avausottelusta

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 31 Second

Tiivis, Porvoon Huntersin hyökkäykset kulmiin painanut puolustus, terävyys vastustajan maalilla sekä hyvin torjunut Noora Räty olivat avainasemassa kun Bewe TuusKi nappasi kotiavauksestaan 5-1 voitolla kolme pistettä.

Ottelun alku oli sitä, mitä avausottelut yleensä ovat, eli hieman varovaista pelaamista varsinkin hyökkäyspelin ollessa vielä hieman hakusessa molemmilta joukkueilta. Bewe TuusKin puolustus oli kuitenkin kunnossa alusta alkaen ja Räty sai rikkoutumattoman työrauhan maalillaan Bewe TuusKin pitäessä myös Huntersin hyökkääjät poissa vaarallisimmilta maalintekosektoreilta.

Marcus Nikanderin ylivoimalla laukoma johto-osuma vapautti hieman Bewe TuusKin peliä ja tuusulalaiset ottivat pelin vahvemmin hallintaansa ensimmäisen erän edetessä, mutta todelliset vaaralliset maalipaikat puuttuivat myös kotijoukkueelta.

Toisen erän Bewe TuusKi aloitti räväkästi Nikanderin rannarin upotessa Huntersin maaliin heti erän ensimmäisellä minuutilla. Maalin jälkeen Bewe TuusKin otteissa tapahtui notkahdus ja Hunters pääsi muutamiin ylivoimahyökkäyksiin tuusulalaispakkien höntyillessä, mutta Räty piti maalinsa puhtaana ja Bewe TuusKin johdossa.

Kun Hunters ei saanut etsikkoaikaansa käytettyä hyväkseen iski Bewe TuusKi toisen erän paikoistaan maalit hyvällä prosentilla ja erän puolivälissä Riho Embrich vei Bewe TuusKin jo kolmen maalin johtoon.

Bewe TuusKi kontrolloi hyvin ottelua ja sen tempoa eikä Hunters yksinkertaisesti vain löytänyt aseita tuusulalaisten puolustuksen murtamiseen eikä saanut miehiä riittävästi maalin eteen tai irtokiekkoihin.

Lopulta erän lopulla Hunters kerjäsi ongelmia ottamalla kaksi peräkkäistä jäähyä eikä Bewe TuusKi jättänyt rankaisematta. Valtteri Virkkunen pääsi tälläämään hienon kuvion päätteeksi jossa viimeisen syötön antoi illan tehomies Nikander.

Kolmannen erän alku näytti lähinnä muodollisuudelta etenkin Joel Lehtisen vietyä Bewe TuusKin jo 5-0 johtoon. Hunters sai kuitenkin rikottua Rädyn nollan hieman ennen erän puoltaväliä ja yritti saada tämän jälkeen jonkinlaista kiriäkin aikaan, mutta joutuen jälleen toteamaan Bewe TuusKin puolustuksen liian kovaksi.

Bewe TuusKi sai omat paikkansa terävistä vastahyökkäyksistä, mutta ne eivät johtaneet muutamaa pystypainia kummempaan lopputulokseen ja näin loppulukemat kirjattiin 5-1 tuusulalaisten hyväksi.

Bewe TuusKin tehokkain pelaaja oli Marcus Nikander tehoin 2+1. Juuso Perttilä, Riho Embrich, Valtteri Virkkunen, Edgar Lukjanov ja Lasse Malo nakuttivat kaikki kaksi pistettä mieheen. Rädylle kirjattiin lopulta 30 torjuntaa.

Bewe TuusKin ottelut jatkuvat jo huomenna vierasottelulla Forssassa. Seuraava kotiottelu pelataan ensi lauantaina 27.9.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKia Ylen Aamu-TV:ssä

Bewe TuusKissa lainalla Kiekko-Vantaasta kiekkoileva Noora Räty oli vieraana Ylen Aamu-TV:ssä:  http://yle.fi/uutiset/noora_raty_pitaa_nayttaa_mista_tytto_on_tehty__naisten_todistettava_osaamisensa/7488640