Bewe TuusKi murskaavan ylivoimainen

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 9 Second

Teksti: Aleksi Riikonen

Bewe TuusKi jatkoi loistavaa alkukauttaan ja voittoputkeaan ottamalla selkeän 9-0 voiton KOOVEE:sta musertavan ylivoimaisen esityksen jälkeen. Loppulukemissa oli tuusulalaisittain iloisesti enemmän nimenomaan Bewe TuusKin hyvyyttä kuin vastustajan huonoutta.

Bewe TuusKin kova vire näkyi heti ottelun alussa johon Bewe TuusKi tuli todella kovalla temmolla ja tempaisi heti avaus erään viisi maalia vieden samalla peliä aivan miten tahtoi.

Bewe aloitti maalinteon jo puolentoista minuutin kohdalla Juuso Perttilän uittaessa pienestä kulmasta saatuaan hyvän syötön maalin takaa Samuli Sorsalta.

Tämän jälkeen KOOVEE:n oli vaikea koko erän aikana päästä Bewe TuusKin alueelle ja joutui lähinnä hakemaan pitkillä avauksilla joita vastaanottamassa oli poikkeuksetta aina Bewe TuusKin pelaaja ja KOOVEE:n hyökkäykset tyrehtyivät järjestäin Bewe TuusKin katkoihin.

Suurimmat vaaranpaikat tulivat lähinnä tuusulalaisten pomputeltua maalinsa takana kiekollisena ja KOOVEE:n päästyä väliin. Muutama napakka rannari Bewe TuusKin maalia vartioineen Sami Nousiaisen kilpipuolelle oli lopulta KOOVEE:n koko erän saldo.

Bewe TuusKi puolestaan oli lähes pysäyttämätön hyökkäysalueella kiekon pyöriessä pitkiä pätkiä KOOVEE:n päädyssä. Etenkin Riho Embrichin johtama ketju, laidoillaan Perttilä ja Sorsa oli jatkuvasti vaarallinen. Embrichin kenttä värkkäsikin Bewe TuusKin ensimmäisen kympin neljästä maalista kolme.

Toiseen erään KOOVEE tuli pirteämmin ja sai paikkansa heti erän alkuun Bewe TuusKin hukattua jälleen kiekon omassa päässä.

Bewe TuusKi kesti alun rynnistyksen ja erän edetessä tuusulalaiset ottivat jälleen pelin valtikkaa tukevammin itselleen. Erän puoliväli oli tosin melkoista taistelukiekkoa jossa kiekko ei juuri kummankaan kontrollissa ollut.

Bewe TuusKin pelaajien yksilötaito ja erinomaisessa kuosissa oleva hyökkäyspelaaminen tuli jälleen erän edetessä esiin tuusulalaisten iskiessä taululle pari maalia lisää hienojen kuvioiden päätteeksi Perttilän saatua veivata rauhassa maalin edestä tuusulalaisten kuudennen ja Sorsan laukoessa one-timerilla Bewe TuusKin 7-0 taukojohtoon.

KOOVEE:n anti erälle oli painavat taklaukset ja tuusulalaiset saivat olla todella hereillä KOOVEE:n fyysisyyden kanssa.

Kolmas erä oli enemmänkin muodollisuus, jossa KOOVEE:n lievä turhautuminen piti erän intensiteetin korkeammalla kuin mitä lukemat olisi ehkä antanut ymmärtää.

KOOVEE:n jäähyistä Bewe TuusKi lopulta viimeisessä erässä rankaisikin iskemällä one-timerit napakasti verkon perukoille.

Lopussa lähinnä jännitettiin, pitääkö Nousiaisen nolla ja meneekö Bewe TuusKilla kymppi rikki. Nolla piti, kymppiä ei tullut täyteen.

Bewe TuusKin puolustus lopussa vielä avitti Nousiaisen nollapeliä blokkailemalla 9-0 tilanteessa hyvällä työmoraalilla KOOVEE:n laukauksia.

Nousiaisen nollapeli irtosi lopulta 28:lla torjunnalla. Embrich heilutti tahtipuikkoa hyökkäyksessä tehoin 1+4, Perttilän säestäessä kahdella maalilla ja kahdella syötöllä ja Sorsan tehoiltua tehot 2+1. Lisäksi Nico Vuorijärvi saalisti tehot 1+1 ja Tapani Nikkilä sekä Valtteri Heikkilä kaksi syöttöpistettä mieheen.

Tämän kauden osalta maalitilinsä avasivat Perttilä, Vuorijärvi, Sorsa sekä Jami Jokela

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Uusia TAC:in mailoja nyt myynnissä

TAC:in uusia komposiitti mailoja a' 80 € on myynnissä toimiston myymälässä Kirkonkyläntie 10, olemme auki ma-pe klo 08.00-13.00. Muina aikoina soitto 0400 811 941. 10 pallon pussit 50 € Pallaksen maalivahdin patjat 300 € Käteislaskutus.