Viimeisen erän romahdus toi Bewe TuusKille kauden ensimmäisen kotitappion

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 27 Second

Bewe TuusKin johdettua suvereenin esityksen jälkeen ensimmäisellä erätauolla 3-0, HC Satakunta käänsi kahdessa jälkimmäisessä erässä pelin itselleen tehden päätöserään tylysti neljä maalia.

Bewe TuusKi saapui otteluun kauden avaustappio niskassaan hävittyään edellisenä iltana Porvoon Huntersin vieraana rangaistuslaukausten jälkeen. Täysin pisteittä tuusulalaiset eivät silti olleet jääneet vielä kertaakaan. Kotiluolassaan tuusulalaiset olivat olleet voittamattomia. Aluksi näyttikin siltä, että HC Satakunta pystyy haastamaan tasaväkisimmin Bewe TuusKin Tuusulassa, mutta Valtteri Virkkusen oiva maalivire pysäytti Satakunnan ensimmäisen erän rynnistyksen.

Tämän jälkeen tuusulalaiset alkoivat siirtää otetta itselleen ja erän puolivälin jälkeen Satakunnan hyökkäyksiä ei käytännössä juurikaan nähty. Bewe TuusKi puolestaan teki sen, mitä niin usein tällä kaudella, eli vahvan avauserän jonka päätteeksi Bewe TuusKi meni erätauolle selvässä johtoasemassa. Tällä kertaa Samuli Sorsan rannarilla ja Niki Kailan päästyä sutimaan maalin edestä, oli taukojohto Bewe TuusKille 3-0. Paikkoja vieläkin enempään oli, mutta ne jäi tällä kertaa käyttämättä.

Toisessa erässä avauserän upesti pelanneesta Bewe TuusKista ei ollut jälkeäkään. Satakunta pääsi kaventamaan heti avausminuutilla ja jatkamaan pian sen jälkeen ylivoimalla. Vain maalivahti Sami Nousiaisen hyvä peli sekä uhrautuvainen puolustus pelasti Bewe TuusKin vielä tässä vaiheessa. Kestettyään vaikean avausvitosen, Bewe TuusKi ryhdistäytyi ja selviytymistaistelu vaihtui tasaiseen vääntämiseen.

Satakunta osoittautui lopulta juuri niin kovaksi vierailijaksi, mitä ottelun alku antoi ymmärtää. Bewe TuusKin hassatessa omat paikkansa heikkoihin viimeisiin syöttöihin, iski Satakunta toisen maalinsa ylivoimalla. Satakunta pyöritteli vielä erän lopussa vaarallisesti mutta ilman maaleja.

Kolmas erä oli alultaan toisinto toisesta erästä. Satakunta painoi kovaa päälle, tällä kertaa tosin heti erän alusta ylivoimalla ja teki tasoitusmaalin erän avausminuutilla. Jäähyt olivat muutoinkin myrkkyä Bewe TuusKille, sillä Satakunnan ottelun neljäs maali merkattiin taululle sekunnin sen jälkeen kun Mergim Maxhuni oli päässyt jäähypenkiltä. Näin Satakunta oli kirinyt kolmen maalin takaa johtoon.

Pian maalin jälkeen otteluun tuli pidempi keskeytys kun jäähyaitioiden välissä olevaa pleksiä korjailtiin. Tauon jälkeen Bewe TuusKi oli selvästi taistelutahtoinen ja painoi vimmatusti päälle, mutta samalla myös kovin tehottomasti ja Satakunta pääsi vastahyökkäyksellä kuittaamaan johdon kahteen maaliin. Se tuntui olevan henkinen niitti Bewe TuusKin iltapuhteelle ja paras terä jäi takaa-ajosta puuttumaan.

Vielä kun Veli-Matti Myllymaa kuittasi hieman ennen ottelun loppua Satakunnalle kuudennen maalin, näki Bewe TuusKin kauden ensimmäinen kotitappio ja ensimmäinen nollan pisteen peli päivänvalon lukemin 3-6.

Bewe TuusKin nuorelle joukkueelle pieni pudotus maan pinnalle loistavan alkukauden jälkeen ja ensimmäinen henkinen koetinkivi, kun kaksi perättäistä tappiota niskassaan joukkue lähtee ensi viikonloppuna pohjoisen vieraskiertueelle. Ensimmäinen pysäkki on perjantaina Kalajoella JHT:tä vastaan, jonka jälkeen peräkkäisinä päivinä RoKi Rovaniemellä ja Hermes Kokkolassa. Joukkue pelaa vielä 23.10 Kaarinassa HCIK:ta vastaan ennen kuin kotiottelut jatkuvat lauantaina 25.10 jolloin Tuusulaan saapuu Red Ducks Vaasasta.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

IK-55 ja IK-60 sarjojen otteluohjelmat

Tässä ovat IK-55 ja IK-60 sarjojen joukkueet ja otteluohjelmat.