Maalinteon sietämätön vaikeus Bewe TuusKin turmana

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 54 Second

Porvoon Hunters antoi Bewe TuusKille oppitunnin tiiviistä viisikkopuolustuksesta ja vei pisteet mukanaan Porvooseen 2-4 lukemin. Hunters piti 0-1 johtoa pitkään kunnes käytti kolmannessa erässä Bewe TuusKin höntyilyt hyväkseen ratkaisten ottelun.

Halloweenin mukaisesti avauserä oli Bewe TuusKille kammottava. Heti avausminuuteilla Hunters oli jo todella lähellä maalin tekoa. Bewe TuusKi ryhdistäytyi ja sai hieman otetta pelistä, kunnes sortui jäähyilyyn.

Hunters rankaisi kymmenen sekunttia Bewe TuusKin jäähyn umpeutumisen jälkeen. Tämän jälkeen seurasi sekava vaihe ottelussa, joka oli täynnä harhasyöttöjä, pitkiä kiekkoja ja kiekonmenetyksiä. Juuri Kun Bewe TuusKi alkoi taas päästä peliin mukaan, sai Tommi Savola jäähyn korkeasta mailasta ja hyvä ote katosi.

Bewe TuusKilla oli läpi erän suuria vaikeuksia murtaa Huntersin puolustusta ja päästä edes kunnollisille laukaisupaikoille. Huntersin maalivahti Ari Ahokkaalle kirjattiinkin lopulta vain neljä torjuntaa avauserässä. Sami Nousiainen Bewe TuusKin maalilla torjui onneksi hyvin, kirkkaimpana helmenä Hunters läpiajon pysäyttäminen.

Toisessa erässä oli jalkeilla jo parempi tuusulalaisryhmä, joka sai huomattavasti paremmin maalipaikkoja luotua ja laukauksia kohti Hunters maalia. Laukausten laatu vain ei vieläkään riittänyt Ahokkaan ohittamiseen.

Tuusulalaiset saivat pelata kaksi ja puoli minuuttia myös kahden miehen ylivoimaa, mutta tuloksettomasti. Bewe TuusKi sai puolustuspeliä petrattua toiseen erään ja pidettyä Huntersin pois maalipaikoilta. Näin tasaisen toisen erän vääntämisen jälkeen kolmanteen erään lähdettiin Suomi-sarjalle epätyypillisen vähänumeroisesti 0-1 Huntersin johdossa.

Heti kolmannen erän alussa Hunters tarjoili shokkihoitoa tekemällä avausminuutilla 0-2 maalin. Tämän jälkeen Bewe TuusKi hakkasi päätään Hunters puolustukseen aikansa kunnes erän kahdeksannella minuutilla tuusulalaiset saivat vihdoin maalitilin auki Mergim Maxhunin maalilla.

Bewe TuusKin takaa-ajo ei kavennusmaalista saanut tarvittavaa pontta ja Huntersin puolustus piti loistavalla kärsivällisyydellä Bewe TuusKin pois maalipaikoilta.

Kesken Bewe TuusKin hyökkäyksen, Hunters pääsi ylivoimahyökkäykseen ja laittoi kiekon Bewe TuusKin maaliin kolmannen kerran. Heti maalinsa jälkeen Hunters sai vielä läpiajon mutta sen Nousiainen torjui ja Bewe TuusKi pysyi pelissä mukana.

Lopulta Hunters hyödynsi Bewe TuusKin hyökkäysinnon ja iski neljännen maalin. Bewe TuusKi sai vielä kavennuksen tehtyä Valtteri Virkkusen hyvän karvauksen päätteeksi, kun Nico Vuorijärvi pääsi tykittämään sydämmensä kyllyydestä kiekon Hunters maalin perukoille. Kavennus tuli kuitenkin aivan liian myöhään ja Hunters vei pisteet.

Huntersille voitto Bewe TuusKista oli kauden toinen ja yhteensä voitot Uudenmaan paikallistaistossa ovat nyt 2-2. Porvoolaiset kohdataan vielä kahdesti tämän kauden runkosarjassa. Bewe TuusKi jatkaa heti huomenna Nokialle vierasotteluun Pyryä vastaan jonka jälkeen tiedossa on kahden viikon ottelutauko. Seuraava kotiottelu on kuun lopulla 22.11. jolloin HCIK Kaarinasta saapuu Tuusulaan.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Lauantaina 22.11. Botnian 45v. juhlaottelu

Tervetuloa la 22.11. klo 14.45 Oulunkylän jääpuistoon, jossa alkaa Botnian 45-vuotisjuhlaottelu Porvoon Akillesta vastaan. Suomen vanhimmassa sarjamuotoisessa lajissa ratkaistaan kauden 2014-15 105. Mestaruus.