Bewe TuusKi ja maalinteon vaikeus, osa 5

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

Bewe TuusKi lähti kamppailuun Jokipoikia vastaan vaikeista lähtökohdista, eikä vaikeudet helpottaneet illan ottelussakaan

Jokipojat tarjoili heti ensimmäisen erän alussa shokkihoitoa Bewe TuusKille tekemällä kaksi maalia ensimmäiseen kahteen minuuttiin.

Bewe TuusKi ei ottelun alussa pystynyt myöskään vastaamaan Jokipoikien fyysisyyteen, minkä avulla Jokipojat määräsi erän alun tahdin. Bewe TuusKi pääsi peliin mukaan Jokipoikien fyysisyyden mennessä yli kahden jäähyn verran.

Tuusulalaisten ylivoima oli tehotonta, mutta jäähyjen jälkeen Bewe TuusKi jatkoi pyörittämistä ja tuusulalaisten maalivahti Sami Nousiainen saikin olla pitkän aikaa ilman tilanteita Bewe TuusKin painaessa päälle. Maalinteon umpisolmu vain ei avautunut vieläkään huolimatta lukuisista avopaikoista. Bewe TuusKi pääsi edellisottelua paremmin kiinni maalin edessä irtokiekkoihin, mutta kiekko ei vain löytänyt ruuhkasta tietään Jokipoikien maaliin.

Toista erää pelattiin erän puoliväliin saakka lähes kokonaan ilman katkoja. Keskialueen miekkailun ja varsin sekavan pelin jälkeen Bewe TuusKi pääsi pyörittämään viideksi minuutiksi ylivoimaa Jokipoikien Matti Koistisen osuttua kaatumassa olleen Riho Embrichin päähän polvella.

Bewe TuusKi jatkoi hyvin pyörinyttä, mutta tehotonta ylivoimaa ja hakkasi päätään Jokipoikien puolustukseen.

Jäähyn päätyttyä Bewe TuusKi jatkoi hyökkäämistä ja Jokipojat onnistunutta puolustustaistelua. Lopulta toinen erä päättyi maalittomana ja Bewe TuusKi jatkoi kahden maalin takaa-ajoasemassa päätöserään.

Kolmannen erän Bewe TuusKi painosti ja Jokipojat puolusti johtoaan vimmatusti. Bewe TuusKi sai myös kolmannen erän alkuun kaksikin tilaisuutta hakea maalia ylivoimalla, mutta tänään ei kiekot pomppineet tuusulalaisille.

Bewe TuusKin vaarallisin hyökkäystrio Samuli Sorsa, Riho Embrich ja Juuso Perttilä hyödynsivät Jokipoikien ainoan virheen puolustuspäässä Perttilän kaventaessa Embrichin ja Sorsan syötöstä.

Bewe TuusKi painoi tämän jälkeen edelleen erittäin hyvällä asenteella päälle hakien tosissaan tasoitusta, mutta maalin tekeminen oli edelleen suurena peikkona joukkueelle.

Hyvä esitys ei tänään tuonut pisteitä, vaan Jokipojat veivät voiton lukemin 1-2. Bewe TuusKi on yhä pudotuspelipaikalla kahdeksantena 26:lla pisteellä. Seuraavat kaksi ottelua ovat Bewe TuusKia tällä hetkellä sarjataulukossa alempana olevia vastaan tuusulalaisten vieraillessa ensin torstaina Kaarinassa ja itsenäisyyspäivänä Tuusulaan saapuu vieraaksi Nokian Pyry.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Viimeinen Botnian juhlaottelun uutinen Uusimaasta

Tässä vielä viimeinen juhlaottelun uutisista Uusimaan jutun skannauksen muodossa.