Bewe TuusKi pitkän kaavan kautta joulunviettoon

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 58 Second

Bewe TuusKi sai syyskauden päätökseen kovimman mahdollisen vastuksen suoraan Suomi-sarjan kärjestä kun FPS saapui Tuusulaan vierailulle. Bewe TuusKi oli katkaissut seitsemän ottelun tappioputken edellisenä päivänä voittamalla RoKin. Bewe TuusKi pelasi hyvin myös forssalaisia vastaan, mutta sarjakärjen onnistui viedä ottelu aina voittomaalikilpailuun asti, jossa FPS oli maalin verran parempi.

Ensimmäinen erä tarjosi erittäin vauhdikasta kiekkoa ja kotijoukkue aloitti normaaliin tapaan kotikaukalossaan hyvin. Bewe TuusKi pääsi myös kokeilemaan aivan erän alussa ylivoimalla, mutta ilman tulosta.

Forssalaiset avasivat maalinteon varsin onnekkaalla pomppumaalilla. Bewe TuusKi ei tästä lannistunut vaan jatkoi sarjakärjen haastamista. Palkinto tästä tuli kun Rasmus Lindström survoi maalin edestä väkisin tuusulalaiset tasoihin.

Tämän jälkeen molemmat olivat lähellä maalia forssalaisten kilautettua ylärimaan ja toisessa päässä FPS-vahti Richard Ullbergin ensimmäisen erän ainoa epävarma hetki miltei kostautui, mutta kiekko lipui torjunasta pari senttiä tolpan vierestä ohi maalin.

Erän lopulla FPS sai ylivoiman ja käytti sen tehokkaasti hyväkseen komealla kuviolla, jonka päätteeksi Sami Kaislehto teki jo ottelun toisen maalinsa. Bewe TuusKi ei tästä häkeltynyt vaan tasoitti ottelun heti maalin jälkeisessä vaihdossa Niki Kailan maalilla.

Erätauolle mentiinkin 2-2 lukemin. Vaikka Ullberg saikin venyä 17 kertaa kiekon tielle Sami Nousiaisen viittä torjuntaa vastaan, oli ottelun ensimmäinen erä huomattavasti torjuntamääriä tasaisempi.

Toisen erän avauskymppi olikin sitten täysin Bewe TuusKin hallintaa. Tuusulalaisten hyökkäystä helpotti vielä FPS:n ottama todella hölmö jäähy. Bewe TuusKi oli jo ylivoimallaan pariinkin otteeseen todellä lähellä maalin tekoa. Heti jäähyn päättymsien jälkeen Bewe TuusKi sitten iski kun Markus Hämäläisen päänkorkuinen rannelaukaus viivalta yllätti Ullbergin ja Bewe TuusKi siirtyi jälleen johtoon.

Ylivoimapeli oli muutoinkin pääosassa toisessa erässä. Bewe TuusKin hyvä vaihe tyrehtyi rangaistuksen myötä erän puolivälissä ja FPS pääsi iskemään ottelun tasoihin vaarallisen ylivoimansa ansiosta.

Myös Bewe TuusKin johtomaali tuli ylivoimalla FPS:n otettua joukkuerangaistuksen jota forssalaiset prostestoivat melko pitkään ja kävivät neuvottelua tuomareiden kanssa.

Ottelun fyysisyys nousi toiseen erään ja tuusulalaisista etenkin Hämäläinen jakeli painavia pommeja.

Kolmanteen erään Bewe TuusKi lähti puolustamaan järkevästi johtoaan ja erän alkupuoliskolla tuusulalaisista sekä Samui Sorsalla, että Reko Riihisellä oli läpiajosta paikka tehdä maali. Etenkin Riihisen yritykseen Richard Ullberg venyi kilpikädellään hyvin.

Kun Bewe TuusKi ei tehnyt omista paikoistaan, tuli FPS tasoihin nopealla vastahyökkäyksellä. Forssalaisten tasoitusmaali lamaannutti kotijoukkueen hetkeksi ja FPS pääsi ensimmäistä kertaa ottelussa kuskin paikalle 5 vs 5 pelissä.

Bewe TuusKi puolusti hyvin ottelun lopun ja näin ensimmäistä kertaa tällä kaudella Tuusulassa mentiin jatkoajalle. Myös jatkoaika sujui maalitta ja lopulta pisteiden jako suoritettiin rangaistuslaukauskilpailussa. Bewe TuusKi ei saanut maalia tehdyksi kolmesta yrityksestä ja forssalaiset puolestaan onnistuivat kertaalleen. Se riitti ja FPS jatkoi kahden pisteen kera matkaansa sarjan piikkipaikalla.

Bewe TuusKi jatkoi eilisen hyvällä peli-ilmeellä ja tuusulalaisilla oli paikat ratkaista ottelu. Lopulta forssalaisten tehokas ylivoima ja hyvässä vireessä oleva ykkösketju pitivät forssalaiset mukana pelissä.

Bewe TuusKin tehokkaimpana kunnostautui kolmen tehopisteen Markus Hämäläinen. Kahden pisteen miehiä olivat Rasmus Lindström, Joonas Saari ja Sami Häkkinen.

Bewe TuusKi päätti syyskautensa neljän pisteen viikonloppuun, mutta se ei aivan pitänyt tuusulalaisa pudotuspeliviivan yläpuolella. Bewe TuusKi on joulutauolle lähdettäessä sarjassa kymmenentenä, mutta vain pisteen päässä pudotuspeliviivasta, eikä neljänteen sijaankaan ole tasaisessa sarjassa kuin vain neljä pistettä.

Joulutauon jälkeen Bewe TuusKi pelaa kahden pelin verran vieraskentällä ennen kuin ottelut Tuusulassa jatkuvat. Keskiviikkona 14. päivä tammikuuta Tuusulaan saapuu Hunters Porvoosta.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKin marras- ja joulukuun pistepörssit

Bewe TuusKin vetäytyessä joulutauolle, tässä joukkueen marras- ja joulukuun pistepörssit