17 vuoden odotus ohi! Botnia pelaa mitaleista

Bewe

Botnia saa Bandyliigan välierissä vastaansa Mikkelin Kampparit joka järjesti puolivälierissä kevään suurimman yllätyksen pudottamalla suurimman mestarisuosikin Akilleksen.

Välierien ensimmäinen ottelu pelataan Oulunkylässä keskiviikkona 25. helmikuuta kello 18.30, toinen ottelu on Mikkelissä lauantaina 28. helmikuuta kello 15.00. Kolmas ottelu pelataan Oulunkylässä keskiviikkona 4.3. kello 18.30. Mahdolliset neljäs ja viides ottelu käydään perjantaina 6.3. Mikkelissä klo 18.30 alkaen ja sunnuntaina 8.3. Oulunkylässä klo 13.00 alkaen.

Toisessa välieräparissa pelaavat Veiterä ja HIFK, joten unelma stadilaisesta finaalista elää yhä. Lauantaina 14. maaliskuuta pelataan finaaliottelu runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä. Mikäli finaali Oulunkylässä pelataan, on luvassa kaikkien aikojen bandy-hulabaloot!

Next Post

Loppukauden kannattajakortit nyt myynnissä!