Bewe TuusKin kausi päättyi kiistanalaisten tuomioiden siivittämänä

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 45 Second

Bewe TuusKi oli asetettu selkä seinää vasten kun sarjassa palattiin Tuusulaan. Hermes oli tuusulalaisten hyvästä pelistä huolimatta voittanut kotonaan ja Bewe TuusKi oli pakkovoiton edessä.

Bewe TuusKi saikin jälleen tuloksellisesti hyvän alun kun kotijoukkueen ensimmäinen hyökkäys tuotti heti maalin. Hyvään maalivireeseen päässeen Samuli Sorsan terävä rannelaukaus yllätti Hermes vahti Joonas Kuuselan.

Pelillisesti ottelun alku oli Hermeksen. Etenkin Hermeksen agressiivinen karvaus tuotti suuria vaikeuksia Bewe TuusKin hyökkäyksiin lähdöille.

Hermes jaksoi pitää kovaa liikettä yllä vain erän puoliväliin jolloin ottelu tasoittui huomattavasti ja mitä pidemmälle ensimmäinen erä eteni, sen paremmin Bewe TuusKi alkoi ottamaan ottelua hallintaansa.

Hermes sai lopulta tasoituksen pomppumaalilla, jossa Janne Kivilahti löysi Bewe TuusKin maalilla pomppineen kiekon ensimmäisenä ja suti sen tuusualaismaalin verkkoon.

Kotijoukkuueen parhaat paikat tulivat ylivoimalla jossa kiekko pyöri jo maaliviivalla, sekä Kuuselan hivenen epävarman mailapelaamisen seurauksena Hermesvahdin avattua muutamaan otteeseen suoraan Bewe TuusKin pelaajien lapaan.

Toisen erän alussa Bewe TuusKi oli vielä ensimmäistäkin erää nopeampi, kun Rasmus Lindströmin siniviivan jälkeen lähettämä rannari yllätti Kuuselan mailakäden puolelta jo 13 sekunnin pelaamisen jälkeen.

Muutama minuutti myöhemmin Juuso Perttilä sai kiekon Hermeksen maalin edessä, mutta Miikael Arkimon onnistui kaatamaan Perttilän estäen kunnon maalintekoyrityksen. Samalla sekunnilla kun Arkimon jäähy päättyi, Perttilä iski taistellen itsensä hyvään vetopaikkaan ja ampuen kiekon jälleen Kuuselan kilpikäden puolelta sisään.

Loppuerä olikin sitten hieman fyysisempää painimista jossa Bewe TuusKi oli lähempänä maalintekoa Perttilän kilautettua ylivoimalla kiekon tolppaan. Vielä erän viimeisellä minuutilla Perttilän onnistui riistämään alivoimalla kiekko päästen läpiajoon, mutta tällä kertaa Kuusela oli parempi.

Kolmanteen erään Hermes sai haluamansa alun Mika Halavan kavennettua heti kolmannen erän alkuminuuteilla. Tämän jälkeen Hermes löi jälleen agressiivisen karvauksen päälle ja pakotti Bewe TuusKin puolustuskannalle.

Bewe TuusKi kesti lähes erän loppuun saakka, mutta viisi minuuttia ennen loppua Hermes pääsi tasoihin kiistanalaisella maalilla. Hermes pääsi nopeaan vastahyökkäykseen ja sai läpiajon. Juuso Hyyppä torjui kiekon, mutta joutui joutui tasapainonsa menettäneen Arkimon jyräämäksi ja maali siirtyi paikaltaan. Hermes sai Ville Rajalan toimesta toimitettua kiekon Bewe TuusKin verkkoon, mutta vasta kun maali oli jo siirtynyt pois paikaltaan. Tuomarit kuitenkin hyväksyivät maalin ja näin siirryttiin hakemaan ratkaisua jatkoerästä.

Otteluvalvojan mukaan tilanteessa sovellettiin uudistunutta sääntöä, jossa maali hyväksytään vaikka maali olisi siirtynyt paikaltaan mikäli kiekko olisi mennyt maaliin myös silloin kun maali vielä oli paikallaan.

Jatkoerää ehdittiin pelata reilu seitsemän minuuttia kun Bewe TuusKi koki toisen oikeusmurhan kun Perttilän ja Hermeksen pelaajan välinen törmäys jossa kumpikaan pelaaja ei nähnyt toisiaan törmäsi josta Perttilälle arvottiin miehen kauden ensimmäinen kaksiminuuttinen. Hermes rokotti ylivoimallaan ja pääsi finaaliin Jokipoikia vastaan.

Hermeksellä oli hyvä kiri ottelun lopussa päällä ja olisi saattanut tulla toki tasoihin täysin hyväksyttävälläkin maalilla, mutta tuomareiden avulla ottelua ei olisi tarvinnut ratkaista. Molemmat joukkueet olisivat ansainneet parempaa näinkin tärkeissä otteluissa.

Bewe TuusKin sijoitus kaudella 2014-15 oli lopulta kolmas.

Bewe TuusKi kiittää Hermestä erinomaisesta ja pelillisesti laadukkaasta välieräsarjasta. Bewe TuusKi kiittää myös hienoja kannattajiamme upeasta kannustuksesta jota olemme saaneet koko kauden ajan. On ollut myös ilo huomata kannattajatoiminnan eteenpäin meno sekä yleisömäärän kasvu.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Skootterin arvonta

Bewe arpoo keskiviikkona 1.4 kello 12.00 B&B Cafessa kaikkien 7.1. jälkeen Botnian arpajaisista arvan ostaneiden kesken Honda NSC50 Vision skootterin (arvo 2390€). Tervetuloa jännittämään osuiko arpaonni juuri sinun kohdalle!