Yläasteiden koulukaukiksen SM-turnauksessa supertasainen taistelu mestaruudesta

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Kauden 2014-15 yläasteiden koulukaukiksen Suomen Mestaruudesta taisteli viisi joukkuetta: Pohjois-Haagan 9. luokka, Leppävaaran yläaste, Pakilan yläaste, Kimpisen yläaste Lappeenrannasta sekä Raumanmeren yläaste. Joukkueet pelasivat keskenään yksinkertaisen sarjan mestarin ratkomiseksi.

Mestaruudesta käytiin tiukkataistelu ja lopulta Pohjois-Haaga, Leppävaara ja Pakila mahtuivat kaikki yhden pisteen marginaaliin Leppävaaran korjatessa lopulta potin.

Heti avausottelussa Leppävaara voitti Pohjois-Haagan 8-2 lukemin ottelussa, josta muodostui lopulta äärimmäisen tärkeä voittajan selvittämisen kannalta.

Suurin osa otteluista oli äärimmäisen tasaisia, yhden tai kahden maalin marginaalilla ratkenneita. Raumanmerelle jäi tällä kertaa käteen turnauksen jumbosija pelaten tiukkoja otteluita ollen lähellä voittoa, mutta jääden lopulta nollaan pisteeseen.

Kimpinen sijoittui yhdellä voitolla ja yhdellä tasapelillä lopulta neljänneksi. Pakila hävisi ainoastaan Haagalle ja keräsi viisi pistettä jääden kolmanneksi pisteen voittajaa perässä.

Leppävaara ja Pohjois-Haaga päätyivät lopulta tasapisteisiin. Leppävaara pelasi tappioitta, mutta jäi kahdesti tasapeliin, Pohjois-Haagan voittaessa kaikki muut ottelunsa paitsi Leppävaaran. Tuo tappio lopulta myös jätti Pohjois-Haagan hopealle, sillä keskinäisen ottelun voitolla Leppävaara nappasi mestaruuden.

 Active Image

 

Mestarijoukkue Leppävaarassa pelasivat: Jaakko Haarti, Miika Heiskari, Tommy Hirvonen, Jaakko Innanen, Janne Jerkku, Lenni Killinen, Patrik Lagerblom, Kasper Lehtonen, Joona Melametsä, Roope Muhojoki, Niko Nyrhinen, Mikael Rautasalo, Toni Rintala, Toivo Seppänen, Lauri Sertti, Eemeli Stenroos sekä Miro Uunimäki

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

kauden 2014-15 koulukaukiskuvat nyt kuvagalleriassa

Kausi 2014-15 on koulukaukiksessa sekä Helsingissä, että SM-turnauksen osalta saatu pelattua. Bewen kuvapankista löytyy luonnollisesti kuvagalleriat lopputurnauksista.