Helsingin Kaukalopallon finaaliviikonlopun alkajaisiksi juhlittiin Kalevi Tuulenmäkeä

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Helsingin Kaukalopallon kauden 2015-16 loppuhuipennuksen aluksi juhlittiin 80 vuotiasta Kalevi ”Kallu” Tuulenmäkeä. Juhlaottelu aloitettiin lahjan ja juhlapaidan luovutuksella sekä syntymäpäiväonnitteluilla. Paikan päälle oli päässyt miltei kaikki yli 60-vuotiaiden vuorolla pelaavat pelurit ja kaikki muut ottelun pelaajat olivatkin eläkeläisiä lukuunottamatta muutamaa otteluun kutsuttua 40-vuotiaiden sarjassa pelannutta.

Joukkueiden siniset ja valkoiset koitoksessa puoliajalla joukkueet vaihtoivat maalivahteja, joten Tuulenmäki pääsi torjumaan molempien joukkueiden maalilla. Tuulenmäki oletti joukkuekavereiden muistavan kyllä merkkipäivän, mutta juhlaottelu Kallulle teetettyine pelipaitoineen tuli yllätyksenä pelipäivän aamuna. Heinäkuussa täyttävä Tuulenmäki aikoi juhlistaa merkkipäiväänsä viimeisen pelivuoron jälkeen kisakeskuksen saunatiloissa ja syntymäpäiväottelu ennen saunomista olikin mieluisa yllätys.

Bewe Magazinen numerossa 1/2014 Tuulenmäki totesi pelaavansa vuoden kerrallaan ja päätti pelata vielä 80-vuotiaanakin. Periaate pitää yhä ja Tuulenmäki aikoo jatkaa, kuten kaikki suuret urheilijat, vuosi kerrallaan.

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kalevi Tuulenmäen haastattelu

Ottelukooste Kalevi Tuulenmäen juhlaottelusta ja Tuulenmäen haastattelu: https://www.youtube.com/watch?v=5K1Tvval2Q4