Kiekko-Vantaan vahvuus maalin edessä oli liikaa KJT:lle

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 27 Second

Mestisjoukkue Kiekko-Vantaa oli tyly vierailija KJT:lle vieden harjoitusottelun voiton nimiinsä maalein 1-6. Parempi taitotaso ja vahvuus maalin edustalla käänsivät ottelun vierailijalle. KJT pysyi kuitenkin pelillisesti kovan vastustajan kyydissä paremmin, mitä maalilukemat antavat ymmärtää.

KJT aloitti ottelun ennakkoluulottomasti ja haastoi mestisjoukkueen alkuminuuteista lähtien painaen kiekon alussa Kiekko-Vantaan päätyyn. Kiekko-Vantaa iski terävästi vastaan ja ottelun toisella minuutilla sai ensimmäisen hyökkäyksensä läpiajona. Juuso Hyyppä KJT:n maalilla torjui ensimmäisen yrityksen, mutta Kiekko-Vantaan pelaajat rynnivät vauhdilla ja voimalla maalille ja kolmas kerta oli liikaa jo Hyypällekkin Teemu Mielosen iskiessä kiekon KJT:n maaliin.

Erän edetessä Kiekko-Vantaa nousi hallitsevammaksi osapuoleksi ja erän puolivälissä Kiekko-Vantaa siirtyi jo 2-0 johtoon. Joel Lehtinen veti näyttävät kikat hyökkäysalueella, käytti kiekon viivassa ja paineli itse maalin eteen iskemään irtokiekon sisään.

Tämän jälkeen Kiekko-Vantaa sortui jäähyilyyn päästäen KJT:n peliin mukaan. KJT:n ylivoima pyöri mallikkaasti, mutta tuloksettomaksi. Kiekko-Vantaa pääsi kertaalleen läpiajoon alivoimalla, mutta Hyyppä piti längit hyvin kiinni. Erän lopulla KJT pääsi kokeilemaan kolmannen kerran ylivoimalla, mutta tällä kertaa kiekon hukkaaminen siniviivalla kostautui. Kiekko-Vantaa pääsi kahden pelaajan voimin läpiajoon, Hyyppä tuli rohkeasti vastaan, muttei aivan onnistunut siivoamaan kiekkoa väljemmille vesille ja Teemu Väisänen pääsi neppaamaan 3-0 taukolukemat tyhjään maaliin.

Toiseen erään Kiekko-Vantaan maalitehtailu rauhottui vaikka vierailija saikin KJT:n painettua pelillisesti ahtaammalle mitä ensimmäisessä erässä. KJT sai erän alkuun harjoitella jälleen pariin otteeseen ylivoimaa ja hyvin KJT myös sai pakkopelin käyntiin, mutta kunnolla Kauttoa ei saatu testattua. Jälleen kerran ylivoimalla sattui myös pieni kiekonmenetys josta Kiekko-Vantaa pääsi alivoimalla vaaralliseen vastahyökkäykseen, mutta tällä kertaa tolppa pelasti.

Maalikin lopulta toisessa erässä nähtiin kun Kiekko-Vantaan puolustaja Arttu Savaoja nousi siniviivalta mukaan hyökkäykseen saaden kulmasta Moses Mustoselta tarkan syötön, josta Savaoja laukoi kiekon alakulmaan tolpan juureen.

Erän lopulla Kiekko-Vantaa sai vielä rangaistuslaukauksen, mutta sen päästetyistä maaleista huolimatta hyvin pelannut Hyyppä torjui. KJT sai ylipäätään muutamaa vastahyökkäystä lukuunottamatta pidettyä oman pään hyvin puolustettuna pitäen erityisesti maalin edustan paremmin tukossa ja Kiekko-Vantaan hyökkääjät aisoissa.

Kiekko-Vantaan lisääntynyt fyysisyys ja taklausinnokkuus pakotti KJT:n hätäisempiin ratkaisuihin mikä johti virheisiin ja Kiekko-Vantaa sai helpommin kiekonkatkoja pitäen paineen KJT:n päässä.

Kolmannessa erässä KJT pääsi taas peliin paremmin mukaan ja erä olikin tasaista kamppailua jossa tempo hieman laski kahteen edelliseen erään verrattuna. Kiekko-Vantaa avasi kolmannen erän maalinteon erän puolivälissä ylivoimalla ja jälleen kerran maalin edestä irtokiekon maaliin sutien.

Kiekko-Vantaa lisäsi johtoaan jo kuuteen maaliin pari minuuttia ennen loppua Panu Miehon päästessä nokikkain Hyypän kanssa. KJT sai myös maalitilit auki puolitoistaminuuttia ennen loppua. KJT:n parhaat paikat luonut ykköskenttä sai vihdoin palkintonsa kun ykköskentän sentteriksi toisessa erässä siirretty Joel Närhi sai lapansa väliin Jesse Hämäläisen syöttöön ohjaten kotijoukkueen ainokaisen.

Lopputulos 1-6 ei juuri selittelyitä jättänyt. Mestisjoukkue oli Suomi-sarjaa edellä etenkin maalinedustalla iskien hyvällä prosentilla irtokiekkoja sisään siinä missä KJT ei juuri maalin eteen irtokiekkoihin käsiksi päässyt. Maalilukemat eivät silti aivan vastaa ottelutapahtumia, sillä KJT oli etenkin ottelun alussa ja päätöserässä hyvin haastamassa Kiekko-Vantaata pysyen näiden kyydissä pelitapahtumien suhteen.

KJT:n maalilla Hyyppä venyi kiekon eteen 38 kertaa pelaten päästetyistä maaleista huolimatta hyvän ottelun. Yhdestäkään Kiekko-Vantaan maalista Hyyppää ei voi syyttää, sen sijaan mies pysäytti muutaman Kiekko-Vantaan vastahyökkäyksen joita KJT antoi varsinkin ylivoimaa pelatessaan liikaa.

KJT pelaa vielä ennen sarjan avausta yhden harjoitusottelun Forssassa perjantaina 11. syyskuuta. Suomi-sarja alkaa KJT:n osalta vierasottelulla Porvoon Huntersia vastaan perjantaina 18. syyskuuta ja sarjan kotiavaus on vuorossa heti seuraavana päivänä jolloin Ketterä saapuu vieraaksi.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Clixzz

Tue Bewen toimintaa Clixzzin ilmaisen QR koodin kautta. Katso tarkemmat ohjeet tästä linkistä: http://www.multi.fi/~catsport/qr-koodinjako11.html