Ketterä rokotti voittomaalin viime hetkillä

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 12 Second

KJT:n vieraskiertue vaihtui kotipelien putkeksi Imatran Ketterän saapuessa vieraaksi. Kahdesti tällä kaudella KJT:lle hävinnyt Ketterä pystyi viimeisten minuuttien aikana kuittaamaan maalin pelin voitokseen lukemin 3-4 (1-0, 0-2, 2-2).

Vieraskiertue oli ohi ja paluussa Talosyke-areenalle KJT:n vieraaksi saapui loukkaantumishuolien kanssa painiva Imatran Ketterä. Ensimmäinen erä oli vauhdikasta peliä, mutta myös melkoisen tarkkaa puolustamista.

KJT löysi reiän Ketterän puolustamisesta neljän minuutin kohdalla Joel Närhen tuikatessa Mikael Kivisen tolppalaukauksen paluukiekon sisään.

Peli avautui hieman avauserän viimeisellä viisiminuuttisella jonka Juuso Perttilä pelattiin läpiajoon, mutta tällä kertaa uittoyritys maalivahti Aleksi Hohtin längeistä ei aivan onnistunut. Heti seuraavassa hyökkäyksessä Ketterä oli lähellä maalintekoa, mutta kiekko pomppi sopivasti KJT:n maalin yli. Ketterä pyrki useampaan kertaan pelaamaan laidasta kovia syöttöjä maalin eteen ohjattavaksi. Juuso Hyyppä oli KJT:n maalilla hyvin hereillä napsien kiekot erittäin varmanoloisesti kiinni.

Ketterä sai harmittavasti tasoituksen heti toisen erän alkuun. Ville Immonen ja Onni Toivanen pääsivät ylivoimahyökkäykseen ja Toivanen pääsi laittamaan kiekon suoraan Immosen poikittaissyötöstä ohi Hyypän.

Puolitoistaminuuttia myöhemmin Sami Häkkisen punnerrus maalille pakotti Ketterän rikkomaan ja KJT pääsi ensimmäistä kertaa ylivoimalle. Vaikka maalia ei tullutkaan eikä ylivoima itsessään kovin erikoista ollut, alkoi jäähystä KJT:n vahva vaihe jossa jokainen kentällinen sai tasaviisikoin hyvän paineen Ketterän päätyyn. Maalit vain jäivät syntymättä.

Kun KJT ei tehnyt, iski erän lopulla Ketterä. Hyypän tasapaino petti huonolla hetkellä ja Toivanen pääsi laukomaan helpohkosti illan toisen maalinsa.

KJT aloitti kolmannen erän salamamaalilla Reko Riihisen tarkan rannarin löytäessä tiensä aivan Ketterän maalin ylänurkkaan puolentoista minuutin pelin jälkeen. Valitettavasti vain Ketterä kuittasi heti seuraavassa hyökkäyksessä itsens uudelleen johtoon Jesse Lindstenin maalilla.

KJT nousi vielä erän alussa uudelleen tasoihin kaksikon Perttilä – Häppölä päästessä ylivoimahyökkäykseen. Perttilän syötöstä Häppölä maalasi.

Tämän jälkeen alkoivat vaikeudet KJT:n saatua kaksi hieman heppoisen näköistä jäähyä joutuen reiluksi puoleksitoistaminuutiksi kahden miehen alivoimalle. KJT teki ison jäähyntapon, mutta jäähyt sekoittivat hieman kotijoukkueen peliä ja Ketterä pääsi pyörittämään ja hallitsemaan myös tasaviisikoin.

Kolmannessa erässä huomioitavaa oli myös tunteen määrän lisääntyminen, mikä nosti itsessään ottelun viihdearvoa kärkijoukkueiden kohtaamisen arvoiseksi.

KJT:lle jäi lopulta luu käteen Ketterän iskettyä voittomaalin kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua. KJT:n puolustus nukahti hetkeksi ja Lindsten unohtui vastahyökkäyksessä yksinään maalin eteen josta Lindsten kiepautti kiekon ohi Hyypän.

KJT:n olisi pitänyt naulata ottelu toisessa erässä, joka oli täysin tuusulalaisten erä. Maalit jäi tekemättä niin tasakentällisin kuin myös ylivoimalla, mitä päävalmentaja Joni Petrellkin ottelun jälkeen manasi. Ylivoiman tehottomuuteen KJT ei kuitenkaan Petrellin mukaan kaatunut.

–Tiukkaa taistelua ja jollain lailla tuntui, että kolmannessa erässä saatiin otetta ja päästiin painamaan ja uskottiin voittoon loppuun asti. Kyllä joukkue oli tänään vahva, eilisestä asti huokui sellainen, että tullaan hyvä peli pelaamaan. Meitä koetellaan, että on 11 jätkää telakalla, siihen nähden hyvin vetävät, Ketterän päävalmentaja Jarno Mensonen kehui omiaan.

–Tässä ottelussa tuli aika paljon sellaisia tilanteita, että kun me tehdään maali niin se seuraava kolme minuuttia siitä tulee sellainen innostuminen ja unohtuu pelitavat. Se ikävä kyllä kopsahti pahasti omaan nilkkaan. Vähän liikaa alkaa olemaan tälläistä, että itse sössitään pelejä, Petrell harmitteli.

KJT:n kotiottelut jatkuvat viikon päästä keskiviikkona jolloin vastaan asettuu paikallisvastustaja Porvoon Hunters.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewen päiväjäät 2016-17

ma alk. 05.09.16 klo 12.00-13.00 ja loppuen 10.04.17 Pirkkolan jäähalli 2. Ei vuoroja ma 26.12. ti alk. 06.09.16 klo 11.00-12.00 ja loppuen 18.04.17 Pirkkolan jäähalli 2. Ei vuoroja ti 06.12. vain 50-vuotta täyttäneet. to alk 01.09.16 klo 11.00-12.00 ja loppuen 20.04.17 Pirkkolan jäähalli 2. pe alk. 02.09.16 klo 11.00-12.00 ja […]