KJT helpohkoon voittoon vajaamiehisestä Indiansista

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 0 Second

Kaarinan Indians saapui Tuusulaan reilun kentällisen verran vajaamiehisenä. Ottelun tempo ei varsinaisesti noussut päätä huimaavaksi. KJT oli riittävän terävä maalipaikoissaan napaten 3-0 (1-0, 1-0, 1-0) voiton. Indians oli kahden erän ajan terävä maalin edustalla, jonka jälkeen vierasjoukkueen taistelu lopahti.

KJT:n kotipelien putki jatkui pahasti vajaamiehisen HC Indiansin matkustaessa Tuusulaan. Ilman Samuli Valvistoa pelannut KJT oli nostanut Otto Leppäsen Juuso Perttilän ja Joni Häppölän vierelle ykköskenttään ja kentällinen painoi heti aloituksesta kiekon Indiansin päätyyn.

KJT:n johtomaali syntyikin heti ensimmäisellä minuutilla Häppölän toimesta miehen malttaessa odottaa tilaa saatuaan ja sijoittaa kiekon tarkasti ohi Indiansvahti Veli-Matti Mäkisen.

Avauserän tempo ei huippuluokkaan noussut ja Indians pelasi hieman varoen. KJT hallitsikin erää ja välillä Indiansin päädyssä pyöri varsin näyttävästi KJT:n pitkät hyökkäykset. Indians sai muutamasta vastahyökkäyksestään pari huippupaikkaa KJT:n pienten maalinedustalla tapahtuneiden nukahdusten seurauksena.

Vajaa viisi minuuttia ennen erätaukoa KJT:n maalilla torjunut Juuso Hyyppä sai venyä parhaimpaansa Indiansin järjestäessä kunnon mylläkän KJT:n maalilla. Hyyppä hoiti puolustuksen avulla oman tonttinsa ja vastahyökkäyksestä Häppölä, pujoteltuaan läpi Indians puolustuksen, nosti pienestä kulmasta kiekon ylärimaan.

KJT aloitti toisen erän yhtä vahvasti mitä ensimmäisen erän ja hallitsi ottelutapahtumia. KJT lisäsi johtoaan jälleen erän alussa tällä kertaa Reko Riihisen napakalla rannarilla ylivoiman aikana.

Indians sai omat paikkansa ylivoimalla ollen aina vaarallinen saatuaan pelattua kiekon KJT:n maalille. Indians hyökkääjät olivat hyvin ahneesti irtokiekoissa kiinni, mutta Hyyppä kesti loistavasti.

Toisen erän lopussa puolustaminen tiivistyi hieman molemmilla joukkueilla ja huippupaikat jäivät erän lopussa vähiin. Kokonaisuudessaan 2-0 tilanne kahden erän jälkeen oli melko vähän laadukkaisiin maalintekopaikkoihin nähden.

Kolmas erä sujui hieman rauhallisemmin Indiansin bensan loppuessa. KJT oli lähellä maalintekoa heti erän alussa Sami Häkkisen päästessä vapaasti ohjaamaan maalinkulmalta, mutta Mäkinen venytti patjansa upeasti eteen.

Pari minuuttia myöhemmin ei KJT enää erehtynyt. Ykköskenttä käänsi nopeasti kiekonriiston jälkeen pelin ja Häppölä iski toisen maalinsa otteluun.

Häppölän maaliin tuntui katkeavan Indiansin selkäranka ja ottelun viimeisen kympin aikana KJT:lla oli paikkoja iskeä tylyt lukemat taululle, mutta KJT:n heikko viimeistely ja Mäkisen huippupeli Indiansin maalilla pitivät maalieron kolmessa maalissa.

Viimeisen kymmenminuuttisen aikana Indians myös turhautui melkolailla ja ottelu oli lähteä tuomareiden hallinnasta. Ottelu saatiin lopulta paketoitua ilman sen suurempia sikailuja KJT:n melko helpohkoon 3-0 voittoon.

KJT jatkaa sarjassa sijalla seitsemän, pisteron pudotuspeliviivaan ollessa jo yhdeksän pistettä. KJT:n pistejahti jatkuu viikon päästä sunnuntaina kotiottelulla S-Kiekkoa vastaan.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

S-Kiekon päätöserän tehokkuus liikaa KJT:lle

KJT väänsi S-Kiekkoa vastaan tasaisesti kaksi erää. Tehottomuus maalipaikoissa ja S-Kiekon päättäväisyys päätöserässä repsautti maalieron lopulta isoksi S-Kiekon korjatessa pisteet lukemin 1-5 (1-1, 0-0, 0-4).