KJT:n ote ei pitänyt loppuun asti

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 12 Second

Uudenmaan paikalliskamppailu Tuusulassa näytti kulkevan täysin KJT:n määräämän tahdin mukaan, mutta lopulta vierailija Hunters oli parempi maalein 2-3 (2-1, 0-0, 0-2). Hunters sai vaikean alun jälkeen käännettyä ottelua vähän kerrallaan haluamaansa suuntaan ja meni huiman päätöserän ansiosta voittoon.

Paikalliskamppailun alku oli vauhdikas ja harvinaisen yksipuolinen. KJT tuli erittäin hyvällä jalalla otteluun ja Hunters oli todella pahassa pulassa alusta alkaen. Heti alkuminuuteilla KJT:lla oli parikin tolppalaukausta, ensimmäisen tullessa Sami Häkkisen loistavasta syötönkatkosta hyökkäysalueella.

Huntersin päävalmentaja Tero Määttä joutui käyttämään aikalisän jo ennen kuin 10 minuuttia ottelusta oli kulunut herätelläkseen joukkojaan.

Aikalisä ei aivan heti tehonnut ja KJT jatkoi painostustaan saaden lopulta palkinnon. Hyvin ottelun aloittanut ykköskenttä värkkäsi hyökkäyspään aloituksen jälkeen avausmaalin painamalla kiekon maalille ja runnomalla sen sisään Otto Leppäsen toimiessa maalintekijänä Häkkisen ja Saku Pihan saadessa syöttöpisteen.

Sen jälkeen antoi tuomarit KJT:lle lahjan. Huntersin avaussyöttö osui raitapaitaan ja KJT sai ilmaiseksi hyökkäysalueella kiekon päästen ylivoimahyökkäykseen Hunterspelaajien ollessa hyökkäykseen lähdössä. Ari Ahokas porvoolaisten maalilla teki sen minkä pystyi, mutta Mergim Maxhuni hakkasi lopulta irtokiekon sisään .

Onnekas pomppu KJT:lle, mutta se sähköisti tunnelman ja Hunters sai siitä lisäkipinän pelaamiseensa. Aivan erän loppuun Huntersin onnistui saada kavennus aikaan ylivoimalla. Tämäkin maali tehtiin irtokiekosta maalinedusruuhkasta Samuli Rassan onnistuessa.

Toisessa erässä nähtiin huomattavasti tasaisempaa jääkiekkoa Huntersin päästyä peliin mukaan. Jääkiekkoilullisia hienouksia ei erässä nähty, mutta tasaista painimista ja paikalliskamppailuun kuuluvaa tunnetta sitäkin enemmän.

Kolmanteen erään mennessä KJT:n hyvä avauserän ote oli enää pelkkä muisto. Hunters painoi raivoisasti päälle hakien tasoitusta.

Kolmannen erän puolivälissä ottelu alkoi lopulta kääntymään raktaisevasti Huntersille. Ensin Tomi Roukala jäi täysin yksin maalin eteen Huntersin hyvän hyökkäyksen päätteeksi. Roukalan maltti riitti viemään Noora Rädyn sivuttaisliikkeeseen ja laukomaan kiekon tarkasti ylänurkkaan.

Pari minuuttia myöhemmin Jiri-Waltteri Valleniuksen maila osui Huntersin Tapani Nikkilää kasvoihin ja sitä seuranneella ylivoimalla Hunters ratkaisi. Janne Nukarinen pelasi hyvän poikittaissyötön Petri Tepsalle jonka one-timer osui vielä KJT:n puolustajan mailaan kiekon ohjautuessa yläkulmaan.

KJT:n Jarmo Räihä yritti vielä herätellä joukkojaan aikalisällä, mutta Huntersin henki ja tahto oli liian vahva lopussa. Kaikki pienet asiat kääntyivät Huntersin eduksi ja se lopulta ratkaisi pelin. Hunters myös sai hurjan hengen päälle KJT:n toisen maalin jälkeen.

KJT:lla olisi ollut tilaisuus nousta viidenneksi, mutta se tilaisuus jäi käyttämättä. Yksi Huntersin ehdottomista hahmoista oli muutaman tärskynkin ottelun tuoksinnassa ottanut Huntersvahti Ari Ahokas, joka torjui 34 kertaa.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Botnia kaudella 2015-16